Kocham Zdrapki [473]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Kocham Zdrapki [473]
Zdrapki krajowe jednak mnie nie kochają
Na 5 sztuk 5 pustaków.

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Ja jak do tej pory kupiłem chyba też około 5 sztuk i wszystkie puste. Szkoda, bo widać, że 100 zł można w niej trafić (co i rusz na fejsie wrzucają zdjęcia z taką wygraną).
- tereska1975
- Lottożłop
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Aż dziw że jeszcze nikt nie trafił głównej 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Nie żartuj?;D
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ja nie

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Kupiłem trzy sztuki. Dwie puste i jedna 20 zł z sercem.
-
- Maniak
- Kontakt:
Brawo każdemu, kto trafił !
Mi się bardzo podoba, pal sześć że wciskają ją, polecają jakby było nie wiadomo co. Może tabela nie powala, ale jednak o 100 można się starać, co w zdrapie za 5 nie jest takie częste. Poza tym fajna warstwa, ładnie wizualnie. Oczywiście u mnie start w piątek był klasyczny - zrobiłem coś, co zawsze staram się unikać, mianowicie wziąłem 3 sztuki ale każda w innym punkcie XD. Wiem, bez sensu, trzy pustaki. Jakbym brał z 1, pewnie by coś wleciało, przynajmniej byłaby szansa. Ale tak jakoś wyszło, bodajże nr 32, 14 i 48 albo jakoś tak. W każdym razie pobiorę nieco, bo moja ulubiona KasaX10 ostatni miesiąc same zera, a kiedyś trafiałem tam 50 częściej niż w jakąkolwiek inną. Co do zdrapki będącej przedmiotem tematu, to rzeczywiście ma duże branie, jest bardzo brana nawet bez wciskania. Powalczymy.
Mi się bardzo podoba, pal sześć że wciskają ją, polecają jakby było nie wiadomo co. Może tabela nie powala, ale jednak o 100 można się starać, co w zdrapie za 5 nie jest takie częste. Poza tym fajna warstwa, ładnie wizualnie. Oczywiście u mnie start w piątek był klasyczny - zrobiłem coś, co zawsze staram się unikać, mianowicie wziąłem 3 sztuki ale każda w innym punkcie XD. Wiem, bez sensu, trzy pustaki. Jakbym brał z 1, pewnie by coś wleciało, przynajmniej byłaby szansa. Ale tak jakoś wyszło, bodajże nr 32, 14 i 48 albo jakoś tak. W każdym razie pobiorę nieco, bo moja ulubiona KasaX10 ostatni miesiąc same zera, a kiedyś trafiałem tam 50 częściej niż w jakąkolwiek inną. Co do zdrapki będącej przedmiotem tematu, to rzeczywiście ma duże branie, jest bardzo brana nawet bez wciskania. Powalczymy.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Mi w niej nie idzie ale i tak dalej jestem do niej pozytywnie nastawiony. Bardzo podoba mi się liczba głównych oraz setek.