[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 97: A non-numeric value encountered [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 142: A non-numeric value encountered Joker [447] - Strona 6 - forumlotek.pl
Coś umyśliłem z tymi przedziałami, te na końcu się nie zazębiają, ale już raczej z końcówki głównych nie będzie tylko na mniejszych numerach, a na mniejszych numerach jest mniej błędnych paczek Będę na bieżąco aktualizował to zobaczymy jak się rozłoży
Ja bym Jokera olał. W ogóle staram się unikać zdrapek za 1 zł. Kiedyś brałem tego więcej, ale noszenie tej makulatury zwrotów do oddania irytowało i mnie i obsługę
Od dawna obserwuje to forum i czytam jak sobie wszyscy świetnie radzą tutaj Pracuje jako kolektor od około 10 miesięcy więc trochę w temacie jestem, aczkolwiek żadnych kokosów nie udało mi się ugrać. Najbardziej preferuje zdrapki ( głownie te za 10 zł), ale to w jokerze jako pierwszy miałem 3 różne literki kontrolne z 25 zł. Liczę że może i kiedyś mi się uda 8-)