DZIĘKI! No ostatnio jest dobrze, nie mogę narzekać, ale czekam dnia kiedy przekrocze próg mojej najwyższej wygranej czyli 500zl w Maxi Cash i póki co ten dzień nie chce nadejść
Doczekałam się, ale ile pustaków musiało wpaść po drodze. Ale nie poddaje się, teraz liczę na wyższy pułap wiec drapie to dalej
Dziękuję
Gratki
Nie myślałaś o otwarciu kanału na YT
Haha znając swoje szczęście to jakbym zaczęła nagrywać filmiki to wszystkie zdrapki były by puste
hahah ja jestem hazardzista po babcidzoana0729 pisze: ↑21 mar 2019, 12:54Haha znając swoje szczęście to jakbym zaczęła nagrywać filmiki to wszystkie zdrapki były by pustePoza tym mój mąż ciągle mnie gani, że jestem hazardzistka ( po tacie
bo grał całe zycie), wiec jakbym jeszcze zaczęła to nagrywać i spędzać dnie na YouTube odpowiadając na komentarze itp to chyba by mnie pogonil
![]()
Oglądam te zdrapkowe kanały na bieżąco i niestety widać po nich jedno: większość zdrap zawsze laduje w koszu; ) ale ogólnie to fajna sprawa i fajni ludzie tam piszą i się wzajemnie motywują, robią konkursy itp. Zastanawialam się tylko czy z tego są jakieś profity? Bo Ty na przykład masz sporo subskrybcji, oczywiście nie ma co porównywać z jakimiś gwiazdami wielkoformatowymi, ale da się coś z tego wyciągnąć i taki był zamysł główny, czy po prostu dla przyjemności i chęci integracji z ludźmiMejkap pisze: ↑21 mar 2019, 13:00hahah ja jestem hazardzista po babcidzoana0729 pisze: ↑21 mar 2019, 12:54Haha znając swoje szczęście to jakbym zaczęła nagrywać filmiki to wszystkie zdrapki były by pustePoza tym mój mąż ciągle mnie gani, że jestem hazardzistka ( po tacie
bo grał całe zycie), wiec jakbym jeszcze zaczęła to nagrywać i spędzać dnie na YouTube odpowiadając na komentarze itp to chyba by mnie pogonil
![]()
ta to trzaska kupony od kiedy istnieją
A co do YT to masz rację, jak drapałem sobie w zaciszu domowym to jakiej się zdrapki nie chwyciłem to 100zł wygrywałem, potem mnie google podsłuchało i wrzuciło mi w proponowane drapingi z YT
i tak sobie pomyślałem, że czemu nie, No i mam
w 1 odcinku plus a w 10 minus a nie było tak wcześniej
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości