Zdrapki - nasze ulubione
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Zdrapki - nasze ulubione
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Zdrapki - nasze ulubione
Obecnie już mało kupuje zdrapek, ale jak już to za 2 albo za 5 zł. Od 10 wzwyż są już za drogie, ale czasem skuszę się na jedną sztukę. Krzyżówki i Linie za długo się drapie, a zdrapki za 1 zł uważam za chłam, choć dla rozrywki czasem można kupić.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Obecnie za 1 zł kupuję tylko Jokera, ewentualnie Lotka.
Za 2 zł tylko Szybkie 50 i 500 od ręki.
Za 3 zł Krzyżówka, Szczęśliwe Linie, dużo rzadziej Wingo.
Za 5 zł w sumie wszystkiego po trochu. Najrzadziej chyba Ekstra Pensja a resztę na zmianę.
Za 10 zł ulubione Mega Pensja i 500 tysięcy w Banku. No i oczywiście Maxi Cash ale póki co powrotu nie widać.
Za 20 zł zdrapek nie kupuję prawie w ogóle.
Za 30 zł od święta Wielką Zdrapkę.
Za 2 zł tylko Szybkie 50 i 500 od ręki.
Za 3 zł Krzyżówka, Szczęśliwe Linie, dużo rzadziej Wingo.
Za 5 zł w sumie wszystkiego po trochu. Najrzadziej chyba Ekstra Pensja a resztę na zmianę.
Za 10 zł ulubione Mega Pensja i 500 tysięcy w Banku. No i oczywiście Maxi Cash ale póki co powrotu nie widać.
Za 20 zł zdrapek nie kupuję prawie w ogóle.
Za 30 zł od święta Wielką Zdrapkę.
- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
Zawsze lubiłam zdrapki ze słoniem ale nigdy nic porządnego w nich nie wygrałam 
A najbardziej chyba lubie giga casha i giga życie ale co z tego, jak jednego nie ma w sprzedaży a w drugiej zdrapce nie ma już głównych wygranych co ją dyskwalifikuje.
Miło wspominam 250 tys. w banku, skarb piratów, starego zodiaka i kocham cię. Max. stopień wygranej, który osiągnęłam to wygrana 4 stopnia (w starym zodiaku miałam 100, może to była 3 stopnia? Nie wiem), ale tylko w zdrapkach za 1, 2, 3zł co wychodziło nie więcej niż trzydzieści parę zł :/ niestety, choć gram i w zdrapki za 5, 10, 20 czy nawet 30zł nigdy nie przekroczyłam magicznych 100zł wygranej. Lubię niestety zdrapki więc dalej w nie gram, choć znacznie ograniczyłam, ale jest to wkurzające po latach gry nigdy nie trafić nic więcej.

A najbardziej chyba lubie giga casha i giga życie ale co z tego, jak jednego nie ma w sprzedaży a w drugiej zdrapce nie ma już głównych wygranych co ją dyskwalifikuje.
Miło wspominam 250 tys. w banku, skarb piratów, starego zodiaka i kocham cię. Max. stopień wygranej, który osiągnęłam to wygrana 4 stopnia (w starym zodiaku miałam 100, może to była 3 stopnia? Nie wiem), ale tylko w zdrapkach za 1, 2, 3zł co wychodziło nie więcej niż trzydzieści parę zł :/ niestety, choć gram i w zdrapki za 5, 10, 20 czy nawet 30zł nigdy nie przekroczyłam magicznych 100zł wygranej. Lubię niestety zdrapki więc dalej w nie gram, choć znacznie ograniczyłam, ale jest to wkurzające po latach gry nigdy nie trafić nic więcej.
- sqoot
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Nie znalazłem odpowiedniego tematu więc ten wydał mi się najbardziej zbliżony do mojego pytania. Jestem po zakupie pierwszej paczki za 5 zł / 50 losów do zadrapania. Następna paczka będzie również po 5 zł i tu moje pytanie, którą paczkę wybrać, w której zostały Jeszce główne wygrane lub sporo innych wyższych progów?
Gra Grupowa na [spam]
-
- Lottożłop
- Kontakt:
W każdej będącej obecnie w sprzedaży zdrapce za 5 zł została przynajmniej jedna główna wygrana, idzie o to gdzie jest większa szansa jej trafienia oraz w jakim jest przedziale. Dodatkowo odradzam Kocham Zdrapki, bo tam najwyższa wygrana wynosi tylko 20 tys., oraz Krzyżówkę XL i Super Linie, gdyż główne wygrane też nie są tam duże i nie przekraczają 100 tys. zł, poza tym byłoby dużo roboty z ich drapaniem.
- sqoot
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Rozglądajcie się za zdrapkami gdzie zostało najwięcej głównych . Dwa to nie kupujcie czasem metodą że tylko jedna osoba kupuje, czyli np. tak jak ty robisz że wysyłasz Mini na cała grupę. Niech każdy zrobi kolejkę i kupi u siebie raz. Bo jak zrobicie to tylko tak że tylko jedna i ta sama osoba kupuje u siebie non stop to raczej wykluczacie się z potencjalnej głównej
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ja bym szukał paczki sprzyjającej z "10 X Kasy", albo znienawidzonej krzyżówki XL w wersji fioletowej. Z "Krzyżówką XL" byłoby sporo zabawy, na pewno przez jakiś czas po takiej paczce odechciałoby Ci się drapania 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)