Brylanty [494]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Brylanty [494]
Nie no grzeszysz, kupować tak drogą zdrapkę i nie drapać jej zgodnie ze sztuką to już szaleństwo
Nie rozumiem tego, przecież zdrapka ma przede wszystkim sprawiać przyjemność, a nie tylko przynosić wygraną...

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- pablo90
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Przeciętnie zdrapuję pierwsze 2 -3 zdrapki które kupiłem jak są puste to się wkur.... i lecę po literach i daje do sprawdzenia , a już zwłaszcza jak kupuję zdrapki przed pracąnewużytkownik pisze: ↑05 cze 2019, 12:22Nie no grzeszysz, kupować tak drogą zdrapkę i nie drapać jej zgodnie ze sztuką to już szaleństwoNie rozumiem tego, przecież zdrapka ma przede wszystkim sprawiać przyjemność, a nie tylko przynosić wygraną...
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Wiadomo jaka kolektura?newużytkownik pisze: ↑05 cze 2019, 12:16Już ktoś drapnął 70 tys. zł i to uwaga w Katowicach, czyli tam gdzie zdrapano pierwsze 7 tys. zł. Czyżby wszystkie wygrane rzucili na Śląsk ?
70 000_Brylanty.PNG
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Wygrane w loteriach liczbowych i zdrapkach bardzo często padają na Śląsku, bo tam ludzie kupują na potęgę i niezliczone ilości 
Dlatego w sumie mnie to wcale nie dziwi

Dlatego w sumie mnie to wcale nie dziwi

-
- Maniak
- Kontakt:
Wiem, wiem, biedni górnicy wykupują najdroższe zdrapki
Za niedługo znów będą strajkować z powodu tej strasznej biedy
Bo jak niby przeżyć za te marne 7-8 tys. zł na rękę no jak ?
PS. przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale wygrana padła na terenie oddziału Katowice czyli równie dobrze nie w samych Katowicach

PS. przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale wygrana padła na terenie oddziału Katowice czyli równie dobrze nie w samych Katowicach

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Albo Mejkap ich nakręca 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Warszawa w zdrapki wypada słabo a też ludzie kupują na potęgę.
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
Heh wręcz przeciwnie

Prawie wszyscy stwierdzili, że przy wydrapaniu tylu zdrapek co ja na tych filmach to aż żal, że nie wpadło nic więcej.
Ale miałem też 2-3 maile, że ktoś dzięki mnie kupił zdrapki bo mu się spodobało i wygrał 1000zł ( były zdjęcia ), także wbrew pozorom nie zachęcam

- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
A to ciekawe co napisałeś, że dzięki Tobie ludzie sie wyleczyli sie z drapania. Ja jestem zdania, ze można ograniczyć kupowanie lub odpuścić na jakiś czas pod warunkiem silnej woli, niż calkiem zrezygnować.Mejkap pisze: ↑05 cze 2019, 15:34Heh wręcz przeciwniedostaje dużo wpisów i nawet prywatnych emaili ze wyleczyłem ludzi z drapania i teraz z przyjemnością mnie oglądają.
Prawie wszyscy stwierdzili, że przy wydrapaniu tylu zdrapek co ja na tych filmach to aż żal, że nie wpadło nic więcej.
Ale miałem też 2-3 maile, że ktoś dzięki mnie kupił zdrapki bo mu się spodobało i wygrał 1000zł ( były zdjęcia ), także wbrew pozorom nie zachęcam![]()
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Warszawa to wypada skrajnie słabo. Raz, że największe miasto w Polsce, dwa najbogatsze... zdrapek idzie cała masa... co tydzień tam jakaś główna powinna iść, a tu niewiele się różni ilość wygranych od innych dużo mniejszych miast...
Jedynie można zauważyć, że na wschodzie Polski pada mniej wygranych ... w takim warmińsko mazurskim to od święta coś jest...