newużytkownik pisze: ↑06 lip 2019, 11:32
Gdyby kolejny milion był ukryty w Rzeszowie to już chyba byłaby przesada

Czemu nie podrzucą niczego na południowe Mazowsze ? Radom, Kozienice, Pionki, Warka, ewentualnie Piaseczno ? W tych miastach w zdrapkach naprawdę nic większego nie padło, a jeśli już to w tych najtańszych. Zawsze tylko Gdańsk, Kraków, Rzeszów i Śląsk. Tam najtłustsze okazy podrzucają
No właśnie jedna główna w kolorze zielonym w Szybkim Milionie padła na Mazowszu w Mławie. I zastanawia mnie czy druga również mogła by się na Mazowszu znaleźć.
Ja akurat znalazłem 7 sztuk pomarańczowego SzM w jednym punkcie, gdzie mógł leżakować od bardzo dawna. Zobaczymy z czasem co się tam wydrapie. Jak narazie 1 sztuka nr13 wydrapana i pustak.
Ogólnie przy okazji zauważyłem ,że sporo punktów lotto w dziwnych miejscach jak jakieś spożywczaki , sklepy z chemią czy monopolowe zostało zlikwidowanych. Czyżby TS zaczął weryfikować w jakiś sposób takie punkty i zamykać te w "dziwnych" miejscach. Za to zauważyłem ,że w żabkach czy marketach typu lewiatan itd. jest sporo tych punktów. Ruch tam pewnie jest większy, ale jakość obsługi w cale nie lepsza.