Krzyżówka XXL [496]
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Re: Krzyżówka XXL [496]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
@ER, to oznacza że paczkę trzeba czyścić do końca. Bo widzę że masz tendencje do odrzucania po większej wygranej w stylu 50 zł itp.
Może warto zaryzykować?
Może warto zaryzykować?

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Trzeba będzie nad tym pomyśleć. Choć zazwyczaj bywa tak, że jak czyszczę paczkę do końca, to z reguły nic grubszego /losowego/ nie ma.
A jak odpuszczam po najwyższej gwarantowanej, to za jakiś czas się okazuje, że ktoś wyłowił z niej 500 lub tysiąc złotych
Wzięłam wczoraj ostatnią sztukę z tej paczki z nr 020. Oczywiście z myślą, że może zostało coś w stylu 30-40-50 zeta
Niestety tylko 10 zł w bonusie MARDUK
A jak odpuszczam po najwyższej gwarantowanej, to za jakiś czas się okazuje, że ktoś wyłowił z niej 500 lub tysiąc złotych

Wzięłam wczoraj ostatnią sztukę z tej paczki z nr 020. Oczywiście z myślą, że może zostało coś w stylu 30-40-50 zeta

Niestety tylko 10 zł w bonusie MARDUK

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Zmień taktykę na jakiś czas 8-)
Ja bym się chyba pochorował jakby mi tak kilka razy przeszło kolo nosa, bo raz - dwa to można oko przymknąć ale więcej?
Ja bym się chyba pochorował jakby mi tak kilka razy przeszło kolo nosa, bo raz - dwa to można oko przymknąć ale więcej?

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Taaa, miałam mega wk... jak mi to mówiono
Już nawet nie liczę ile tego było i mogło być, ale w ostatnich paru miesiącach 5 razy taka sytuacja zaistniała :/ A gdzie jeszcze te przypadki, o których nie wiem albo mi w ogóle o nich nie powiedziano lub zapomniano poinformować?
Wolę nie myśleć

Wolę nie myśleć

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Grzybek pisał kiedyś, że przeleciała mu obok nosa główna wygrana, i to chyba nawet nie raz.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
To by wyjaśniało nawet to że jak na osobę kupującą sporo zdrapek masz stosunkowo mało wygranych po 300+ zł. Statystycznie ocierasz się o paczki z takimi wygranymi ale w praktyce zawsze coś spowoduje, że jednak ta lepsza wygrana mija cię bokiem. W alei gwiazdek jesteś chyba tylko na jednej pozycji ale to z mini lotto, a w zdrapkach mimo, że nawet te droższe kupujesz posucha z wygranymi 300+... tu jest więc wytłumaczenie takiego stanu rzeczy...ER33 pisze: ↑27 lip 2019, 15:06Taaa, miałam mega wk... jak mi to mówionoJuż nawet nie liczę ile tego było i mogło być, ale w ostatnich paru miesiącach 5 razy taka sytuacja zaistniała :/ A gdzie jeszcze te przypadki, o których nie wiem albo mi w ogóle o nich nie powiedziano lub zapomniano poinformować?
Wolę nie myśleć![]()
...ale nie wiem czy zerowanie paczek to dobry pomysł... chociaż zawsze mnie ciekawiło, jakby to było tak wykupywać całą pozostałość paczki przy założeniu, że zostało w niej mniej niż 1/5 paczki ;D
Wchodzi do kolektury i mówię, jakiej zdrapki ma Pan najmniej - poproszę wszystkie pozostałe ;D
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Na starym forum byłam w Alejce Gwiazdek z dwiema wygranymi po 500 zł w Mega PensjiHouse pisze: ↑27 lip 2019, 17:11To by wyjaśniało nawet to że jak na osobę kupującą sporo zdrapek masz stosunkowo mało wygranych po 300+ zł. Statystycznie ocierasz się o paczki z takimi wygranymi ale w praktyce zawsze coś spowoduje, że jednak ta lepsza wygrana mija cię bokiem. W alei gwiazdek jesteś chyba tylko na jednej pozycji ale to z mini lotto, a w zdrapkach mimo, że nawet te droższe kupujesz posucha z wygranymi 300+... tu jest więc wytłumaczenie takiego stanu rzeczy...

- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
Skubałem po sztuce przez parę dni z jednej paczki i numery 25,24,23,22,21,20,19 puste....w numerze 17 i 13 po 20zł.Zastanawiam się czy jeszcze coś siedzi w środku gdyż numerów od 1-10 brak.Zostało 11,12,14,15,16,18 a wątpie że tylko 2 losy byłyby pełne na 15 sztuk.
-
- Cyc
- Kontakt:
100 w słowie Szturm ,Milena 20 zl