Heh. Ale wiesz że chcąc nie chcąc oddajesz totalitzatorowi i tak 60 % więcej tego niż uda Ci się wygrać w zdrapkach? Wygrane po 100-300zl są dla ludzi którzy kupują zdrapki przy okazji tankowania paliwa. Dla stałych graczy takie wygrane może i są miłe ale są co najwyżej zwrotem części poniesionych kosztów na grę.
Brylanty [494]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Brylanty [494]
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Ale z każdą zdrapką jest nikła, ale zawsze szansa na sporą kasę. Blank dwa razy trafił główną w ciągu 7 lat. Tak samo inni z alei gwiazd, wątpię, że ktokolwiek z nich spodziewał się głównej. Te 60% oddawane TS to coś jak inwestycja bardzo wysokiego ryzyka. I tak dobrze, że coś wraca bo by mogło być tak, że 100% idzie do TS.wukiru pisze: ↑28 sie 2019, 1:05Heh. Ale wiesz że chcąc nie chcąc oddajesz totalitzatorowi i tak 60 % więcej tego niż uda Ci się wygrać w zdrapkach? Wygrane po 100-300zl są dla ludzi którzy kupują zdrapki przy okazji tankowania paliwa. Dla stałych graczy takie wygrane może i są miłe ale są co najwyżej zwrotem części poniesionych kosztów na grę.
- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Z pewnością trzeba też mieć bardzo dużo szczęścia. Bo wybór pomiędzy jedna, a inna sztuka zdrapki może przesadzać czy uda się wygrać.
-
- Świeżak
- Kontakt:
można wprowadzić inny przycisk w stylu gratulacji (jak na innych forach), który powoduje ze w danym poście się pokaże nick osoby która pogratulowała, myślę ze to lepsze rozwiązanie niż ten "like" z lewej przypominający twarzoksiazkowy i nie wiadomo czy to spięte z fb czy nie już pomijam fakt że można sobie samemu polajkowaćgrzybek pisze: ↑24 sie 2019, 13:23Ja np. wstawiam zdjęcia poglądowo żeby ktoś sobie zobaczył jak wyglądała wygrana zdrapka a większość reaguje tak:
(skoro temat został poruszony to przypominam, że nie bez powodu powstał ten lajkownik, co by to nie zaśmiecać tematów gratkami dla małych kwot, nawet 100zł w zdrapce za 10zł to nie jest specjalnie dużo. Nie będziemy ustalać progów kiedy można gratkować kiedy nie bo to by było już śmieszne, ale niech każdy we własnym sumieniu wyczuje kiedy gratulacje naprawdę się należą a kiedy jest to tylko kolejna ze standardowych wygranych)

- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Tylko że całe to forum jest zrobione na szablonie. Admin w najlepszym wypadku potrafi zdjęcie w tle zamienićdjaksamit pisze: ↑28 sie 2019, 9:40można wprowadzić inny przycisk w stylu gratulacji (jak na innych forach), który powoduje ze w danym poście się pokaże nick osoby która pogratulowała, myślę ze to lepsze rozwiązanie niż ten "like" z lewej przypominający twarzoksiazkowy i nie wiadomo czy to spięte z fb czy nie już pomijam fakt że można sobie samemu polajkowaćgrzybek pisze: ↑24 sie 2019, 13:23Ja np. wstawiam zdjęcia poglądowo żeby ktoś sobie zobaczył jak wyglądała wygrana zdrapka a większość reaguje tak:
(skoro temat został poruszony to przypominam, że nie bez powodu powstał ten lajkownik, co by to nie zaśmiecać tematów gratkami dla małych kwot, nawet 100zł w zdrapce za 10zł to nie jest specjalnie dużo. Nie będziemy ustalać progów kiedy można gratkować kiedy nie bo to by było już śmieszne, ale niech każdy we własnym sumieniu wyczuje kiedy gratulacje naprawdę się należą a kiedy jest to tylko kolejna ze standardowych wygranych)
![]()

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Niewątpliwie kiedyś oddawałem nawet więcej niż 60%, jednak od kiedy praktycznie nie gram, a kupuję jeden rodzaj zdrapek i to jeszcze od święta (chociaż ostatnio zaszalałem bo przez kapkę ponad 10 dni, kupiłem 6 sztuk, jednak bilans, praktycznie podwoił wkład), nie mogę się z tym zgodzić, że oddaje 60% więcej tego co wygramwukiru pisze: ↑28 sie 2019, 1:05Heh. Ale wiesz że chcąc nie chcąc oddajesz totalitzatorowi i tak 60 % więcej tego niż uda Ci się wygrać w zdrapkach? Wygrane po 100-300zl są dla ludzi którzy kupują zdrapki przy okazji tankowania paliwa. Dla stałych graczy takie wygrane może i są miłe ale są co najwyżej zwrotem części poniesionych kosztów na grę.

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
@wukiru, albo siadasz i uczestniczysz w rozmowie jak należy albo wieczorem lecisz na wakacje.
Takie uwagi zostaw sobie i dla siebie. Jak masz pomysł na inne forum tzn może bardziej ładniejsze z wyglądu i lepsze, funkcjonalniejsze to napisz PW do @tier jako admina i podziel się uwagami.
Z tym że forum na pewno choinką i wodotryskami nie będzie.
to jest ostateczne ostrzeżenie.
Takie uwagi zostaw sobie i dla siebie. Jak masz pomysł na inne forum tzn może bardziej ładniejsze z wyglądu i lepsze, funkcjonalniejsze to napisz PW do @tier jako admina i podziel się uwagami.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
1 Inni to lubia
dziś kupiłem paczkę, ze względu na nr który mi się spodobał 8-)
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:08:28 15:00:59Image taken on:28 sie 2019, 13:00Focus length:4.3 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/2.4ISO speed rating:100Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-G965FExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Heh, będziesz banował za wyrażanie niewygodnej dla siebie opinii?Krzysiek pisze: ↑28 sie 2019, 14:05@wukiru, albo siadasz i uczestniczysz w rozmowie jak należy albo wieczorem lecisz na wakacje.