Gratulacje brat miał obok liczbę i byłaby trójka w podstawowym i byłby komplet z trójką w plusiemzielakzielakm pisze: ↑18 sie 2019, 9:29Trafine 2 x 3 CT na jednym kupnie![]()
. Pierwszy raz mam taką sytuacje, ze 2 zakłady wygrywają

Gratulacje brat miał obok liczbę i byłaby trójka w podstawowym i byłby komplet z trójką w plusiemzielakzielakm pisze: ↑18 sie 2019, 9:29Trafine 2 x 3 CT na jednym kupnie![]()
. Pierwszy raz mam taką sytuacje, ze 2 zakłady wygrywają
Trzeba kupić Lotto + inna gra za minimum 8 zł a ty kupiłeś za 7 zł więc nie wyskoczylo. Kaskada się nie liczy zgodnie z regulaminem promocji. Więc ani ty ani Pani w kolekturze nie doczytaliście zasad promocjiTabaluga pisze: ↑24 sie 2019, 23:06Wpadło 3/6 CT 2,13,18,30,31,48A co ciekawe puszczałem z automatu 2x mini,raz duzego z plusem i kaskade i loteriada nie wyskocyła.Dopiero potem jak pierwszy kupon dałem to wyskoczyła.Pytałem się w innym punkcie pani to mówiła,że też nie zawsze jej wyskakuje więc TS w siuśki leci
![]()
Dzięki HouseHouse pisze: ↑24 sie 2019, 23:15Trzeba kupić Lotto + inna gra za minimum 8 zł a ty kupiłeś za 7 zł więc nie wyskoczylo. Kaskada się nie liczy zgodnie z regulaminem promocji. Więc ani ty ani Pani w kolekturze nie doczytaliście zasad promocjiTabaluga pisze: ↑24 sie 2019, 23:06Wpadło 3/6 CT 2,13,18,30,31,48A co ciekawe puszczałem z automatu 2x mini,raz duzego z plusem i kaskade i loteriada nie wyskocyła.Dopiero potem jak pierwszy kupon dałem to wyskoczyła.Pytałem się w innym punkcie pani to mówiła,że też nie zawsze jej wyskakuje więc TS w siuśki leci
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości