Góra Kasy [468]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Góra Kasy [468]
A wiadomo ile zostało jeszcze w obiegu zdrapek?
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Dziś kolejne 50 zł i 20 zł w nr 024 i 006
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Od czasów polowania na Wykopie na podstawie nagród 200 zł można stwierdzić, że zeszło około 40 000 zdrapek.
Nadal pozostaje około 214 000, ale większość będzie raczej zielona.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Ktoś sprawdzał Inowrocław? Sporo punktów zniknęło z mapy. Akurat jestem w okolicach i nie wiem czy warto się tam rozglądać czy od razu uderzać na Toruń 

- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Powiem Ci , że w Toruniu mapka co innego a rzeczywistość co innego. Czarnej naprawdę nie widziałem na wet w dwóch firmowych punkach.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Bo ta mapka zawiera i zielone i czarne jednocześnie.mzielakzielakm pisze: ↑27 wrz 2019, 20:06Powiem Ci , że w Toruniu mapka co innego a rzeczywistość co innego. Czarnej naprawdę nie widziałem na wet w dwóch firmowych punkach.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Gdyby kogoś interesowało, to w tym tygodniu kupowałem czarną w CH Plaza w Lublinie. A skoro jest, w tym raczej ruchliwym miejscu, to pewnie jest i w jakichś mniej uczęszczanych punktach. Może akurat w tym rejonie jest główna? Ja polowań nie urządzam, także gdyby ktoś chciał, to pewnie w Lublinie znajdzie trochę zapasów. Powodzenia w polowaniu, jeśli ktoś ma zamiar 

- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Dzięki House za infoHouse pisze: ↑27 wrz 2019, 22:12Bo ta mapka zawiera i zielone i czarne jednocześnie.mzielakzielakm pisze: ↑27 wrz 2019, 20:06Powiem Ci , że w Toruniu mapka co innego a rzeczywistość co innego. Czarnej naprawdę nie widziałem na wet w dwóch firmowych punkach.
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Toruń wyczyszczony
Przynajmniej te punkty z mapki
W dwóch znalazłem czarną, w kilku zielone. Zajrzałem jeszcze do kilku punktów spoza mapy i w dwóch też znalazłem zielone, więc trochę się pewnie pozmieniało na przestrzeni tych kilku/kilkunastu dni.
Czarne były na Fałata i Szczytnej. Wziąłem resztę, ale o inne paczki nie pytałem.
Drapałem na razie na szybko po kontrolnych, żeby odzyskać część hajsu przed odwiedzeniem kolejnych punktów. Zapowiada się raczej minus

Czarne były na Fałata i Szczytnej. Wziąłem resztę, ale o inne paczki nie pytałem.
Drapałem na razie na szybko po kontrolnych, żeby odzyskać część hajsu przed odwiedzeniem kolejnych punktów. Zapowiada się raczej minus

-
- Cwaniak
- Kontakt:
No pewnie że minus. Tym większy im ktoś więcej "poluje". Przecież pamiętacie te polowania z innych zdrapek. No i jak zwykle nie wiadomo, czy wygrana omyłkowo nie wylądowała w koszu