Góra Kasy [468]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: Góra Kasy [468]
@ER mogłaś im podać źródło prawidłowej wiedzy. Czyli nasze forum.
Ja bym bardziej stawiał na to, że oni specjalnie tak mówili aby zdrapki bez względu na kolor schodziły. Bo wyobraźcie sobie że nagle konkretny kolor nie schodzi?
To oznacza mniejsze wpływy do TS. A dwa to tez to że komuś w TS siedzi w głowie że w takim razie będzie plus bo wygrana wróci i do maszynki do mielenia pójdzie.
Ja bym bardziej stawiał na to, że oni specjalnie tak mówili aby zdrapki bez względu na kolor schodziły. Bo wyobraźcie sobie że nagle konkretny kolor nie schodzi?
To oznacza mniejsze wpływy do TS. A dwa to tez to że komuś w TS siedzi w głowie że w takim razie będzie plus bo wygrana wróci i do maszynki do mielenia pójdzie.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Wczoraj sprawdziłem jeszcze Trzemeszno. Na dwa punkty w jednym pusto, w drugim zieleń.
- jozinzbazin
- Świeżak
- Kontakt:
No to dzisiaj w jednym punkcie znalazłem 10 szt czarnych, w drugim 1 szt i... całą nową paczkę! To były moje pierwsze tak duże zakupy.
A co z nich wyniknie to zobaczymy. A jak tam sprawa aktualizacji stanów, czy jest szansa, że jutro zobaczę zaktualizowane stany TS-ZG? A jeśli chodzi o zakupy w niedzielę to powiem wam, że to niezła opcja nawet, bo siedzą wtedy w sklepach przeważnie ich właściciele i można liczyć na profesjonalną obsługę (w punkcie, gdzie było 10 szt Pani nawet sprawdziła w lottomacie, czy nie ma więcej!) 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Koniecznie daj znać jaki wynik!
- jozinzbazin
- Świeżak
- Kontakt:
Kiepsko. Bilans paczki to 110 zł (czyli chyba mniej nie może być - jeśli może to mnie poprawcie), a ogólnie to na wydane 360 zł wygrane 140 zł. Jednak sytuację ratuje trochę ta upolowana przeze mnie 150-tka na zielonym i możliwe, że jeszcze jutro zrobię ostatnie uderzenie.
No chyba, że Blank już przytulił główną to niech da znać.

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Wymieniłam z nimi parę zdań, ale nie było co dalej brnąć w temat, bo gdy sypałam konkretami i przykładami, to oni dalej szli las. Dla nich to tylko przypadki. Chyba rzeczywiście nie kumają o co kaman w tych zdrapkach. Takie sprawiali wrażenie. Tak jak pisał Nutaharion, dla nich liczą się tabelki, rankingi czy ogólne wyniki sprzedażowe, bez zagłębiania się w tajniki zdrapkowych transz czy kolorów

Żeby było śmieszniej to mam w tej "wzorcowej kolekturze" zaprzyjaźnioną kolektorkę, która ma dokładnie takie samo zdanie jak my, a więc koneserzy i amatorzy zdrapek. Ale przecież nie będzie pouczać swoich przełożonych 8-)

To powinno być normą i standardem w każdym punkcie 8-)jozinzbazin pisze: ↑29 wrz 2019, 16:53A jeśli chodzi o zakupy w niedzielę to powiem wam, że to niezła opcja nawet, bo siedzą wtedy w sklepach przeważnie ich właściciele i można liczyć na profesjonalną obsługę (w punkcie, gdzie było 10 szt Pani nawet sprawdziła w lottomacie, czy nie ma więcej!)![]()
- jozinzbazin
- Świeżak
- Kontakt:
Może i powinno, ale jaki jest koń - każdy widzi. 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Wykaz Bydgoszcz. Co ciekawe od jakiegoś czasu kupuje w jednej kolekturze czarna GK (dziś też bylam), której na liście nie ma.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
W tej Bydgoszczy to mógłby ktoś podjechać do głównego oddziału i zobaczyć jakie mają kolory skoro paczek aż 8 8-)
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- wukiru
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Kupiona dziś prawie cała paczka i rapt m 70zl zwrotu 

- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:09:30 11:53:25Image taken on:30 wrz 2019, 9:53Focus length:3.94 mmShutter speed:1/465 SecF-number:f/1.9ISO speed rating:100Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:XiaomiCamera-model:Redmi Note 5Exposure program:Not definedMetering mode:Center-weighted averageCoordinates:N 49 41 38.1428/ E 18 49 49.0959Google Maps: