Keno Online
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Keno Online
No właśnie aż szkoda, że jakiegoś zdjęcia nie zrobiłem. Ale puszczałem kupon na 3 losowania na poczcie, tuż przed zamknięciem. Sam byłem mega zaskoczony, podkładając kupon pod czytnik. Pierwsze z trzech losowań dopiero się zaczęło. Nie było nawet zakończone. A pod czytnikiem 2 razy sprawdzone, i wygrana 2zł. A w drugim i trzecim losowaniu nic już nie wpadło. Mam ten kupon zresztą, jeszcze nie wymieniałem/ nie odbierałem. Kurcze ale jak tak jest, to komputer może nam dawać gorsze układy "chybił-trafił". Muszę dziś ponownie sprawdzić, czy będzie już tak jak powinno być (czyli losowania w trakcie).
- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
To ma do tego że przeliczył Twoją wygraną na ten moment - A nie z opóźnieniem czy jak twierdzisz na przód , równie dobrze mogło być 2zl A w kolejnym dobry tego dopisać 200.000Amigo007 pisze: ↑01 paź 2019, 11:23LubieTo ale co ma do tego lepszy sprzęt? Wysyłałem kupon na 3 losowania i w TRAKCIE pierwszego z trzech losowań, pokazało mi pod czytnikiem "wygrana 2zł". Czyli co komputer zna już naprzód wyniki kolejnych losowań? Niech ktoś to sprawdzi u siebie w kolekturze, bo bardzo to dziwne.

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
A to ciekawostka z mojej strony 8-)
Byłem dzisiaj w kolekturze i puściłem Keno
Ponieważ na monitor opierało się słońce włączyłem neta w telefonie
O dziwo na komórce miałem już wyniki konkretnego losowania gdy na monitorze dopiero trwało może jakieś 10 sekund
Może to normalne ale byłem zdziwiony
Byłem dzisiaj w kolekturze i puściłem Keno
Ponieważ na monitor opierało się słońce włączyłem neta w telefonie
O dziwo na komórce miałem już wyniki konkretnego losowania gdy na monitorze dopiero trwało może jakieś 10 sekund
Może to normalne ale byłem zdziwiony

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Dokumentujcie jak możecie. Będzie ciekawa analiza

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Tak jak kolego zauważyłeś w internecie są już wyniki a w kolekturze dopiero się kulki kręcom i tak z tego nie skorzystasz,brak czasu około 7, sekund powodzenia prubuj ja to wypróbowałem wchodzi nastepne losowanie .
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Podejrzewam że może "transmisja" w kolekturze, może być lekko opóźniona. Tak jak to bywa podczas relacji z np. meczów, przekaz w TV będzie nieco opóźniony, w stosunku do wydarzeń na boisku. Ale pewnie zabezpieczyli się tym, że system takich opóźnień nie ma, bo to już można by było w jakiś sposób wykorzystać.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Bo to co widać na monitorkach w kolekturach to nie jest losowanie tylko WIZUALIZACJA wyników, które są normalnie losowane w sekundę przez komputer jak w Super Szansie. Wyniki są już znane w momencie kiedy zaczyna się wizualizacja stąd można pod czytnikiem otrzymać info o wygranej już w trakcie tej wizualizacji.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
No nie do końca, bo ja tak sprawdzałem kilka razy to miałem informacje że aktualnie trwa losowanie, oczekiwanie na wyniki więc....
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- GabryS
- Świeżak
- Kontakt:
2 liczby na 7 losowań, trafione 2 x 2/2
14 zł wydane, 28 zł wygrane
łatwo hajs wydać, odpuszczam
14 zł wydane, 28 zł wygrane

łatwo hajs wydać, odpuszczam

Szczęśliwego nowego roku 2025
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Lotto podaję na Fb iż wczoraj padła pierwsza wysoka wygrana w Keno online. 100 tyś. za 8/8 stawka x10