Keno Online
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Keno Online
Wczoraj inwestycja w Keno 40 dychy zwrot 6 zł , i jak tu grać się pytam znowu wryj 34 zł na razie odpuszczam granie.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
A co Ty myślałeś, że jak zainwestujesz 40 zł, to wyjdziesz na plus? Gdyby tak było, to każdy z nas by nie musiał pracować

Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
A ja wczoraj znów jak głupi dałem szanse Keno tylko za 10 zl no i .......0 zl. 

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Ja dzisiaj zagrałem 1zaklad na 5 losowań 4 zł do przodu chociaż jakiś plus .
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Wczoraj zagrałem 8 zakładów na oddzielnych kuponach po jednym zakładzie liczby zmiksowane i tak trzeba pogrywać żeby były zwroty plus dobra górka , powiedzonka dzisiaj wszystko po zamykane więc nie pogram szkoda.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
A ja po poście @Amigo007 zrobiłem małe śledztwo i rorzpytałem paru znajomych co w Keno grają i mieli taką sytuacje o której pisze kolega. więc co to oznacz?
Ano to, że tak naprawdę nie ma żadnego losowania. Tzn losowanie jest ale na zasadzie jak się losuje np SS. Zreszta wystarczy sie przyjrzeć na wyniki na mulripasko Keno, gdzie wyniki są już do 2-3 sekund po losowaniu. więc to oznacza że w zasadzie Keno nawet nie jest losowane a są losowo wypluwane wszystkie możliwe układy w Keno. Tzn ze zbioru wszystkich możliwych kombinacji komputer losowo co losowanie wyrzuca inny.
A to co niby jest losowane" to jest zwykła "wizualizacja" losowań z gotowych już kombinacji.
Ktoś przypomni/policzy ile jest możliwych układów w Keno z 70 liczb?
Także dajemy sie robić w wuja. Jedyne uczciwe losowania, na żywo są na antenie.
Ano to, że tak naprawdę nie ma żadnego losowania. Tzn losowanie jest ale na zasadzie jak się losuje np SS. Zreszta wystarczy sie przyjrzeć na wyniki na mulripasko Keno, gdzie wyniki są już do 2-3 sekund po losowaniu. więc to oznacza że w zasadzie Keno nawet nie jest losowane a są losowo wypluwane wszystkie możliwe układy w Keno. Tzn ze zbioru wszystkich możliwych kombinacji komputer losowo co losowanie wyrzuca inny.
A to co niby jest losowane" to jest zwykła "wizualizacja" losowań z gotowych już kombinacji.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Dla mnie dobra górka to odrobienie poniesionych strat z dnia poprzedniego plus 30 dychy na następne granie ,dla niektórych to może nic dla mnie to następne granie.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Krzysiek ja domyślam się, że te wyniki są natychmiast generowane. Problem w tym że komputer znał już wynik całego kuponu na 3 losowania. W trakcie losowania "pierwszej wizualizacji". Więc jak widać komputer zna już z dużym wyprzedzeniem wyniki następnych losowań. Piszesz że jesteśmy "robieni w wuja". Masz na myśli że całe to Keno to oszustwo? Jednak ludzie co jakiś czas wygrywają. Tu na forum było sporo 5/5 kilka 6/6, a nawet 7/7 się bodajże trafiło. To sam już nie wiem, jak komputer zna z takim wyprzedzeniem wyniki. To równie dobrze może to być sterowalne, i dawać nam gorsze układy liczb chybił trafił. Jaką mamy pewność że całe Keno jest uczciwe?Krzysiek pisze: ↑06 paź 2019, 20:13A ja po poście @Amigo007 zrobiłem małe śledztwo i rorzpytałem paru znajomych co w Keno grają i mieli taką sytuacje o której pisze kolega. więc co to oznacz?
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Na 99,99% jest uczciwe bo kontrolę ma nad tym Urząd Celny a mimo wszystko jak Urzędom wierzę, może nie bezgranicznie ale wierzę. Jednak pozostaje ten 0,01%... generalnie od czasu do czasu ktoś wygrywa więc albo jest uczciwe i ludzie mają szczęście bo wstrzelili się w liczby albo jest ustawione i sterowane tak aby za dużo wygranych nie padało a ci co trafią mają szczęście, że się wbili w ten czas kiedy zaplanowano wydanie wygranego kuponu.Amigo007 pisze: ↑07 paź 2019, 15:27Krzysiek ja domyślam się, że te wyniki są natychmiast generowane. Problem w tym że komputer znał już wynik całego kuponu na 3 losowania. W trakcie losowania "pierwszej wizualizacji". Więc jak widać komputer zna już z dużym wyprzedzeniem wyniki następnych losowań. Piszesz że jesteśmy "robieni w wuja". Masz na myśli że całe to Keno to oszustwo? Jednak ludzie co jakiś czas wygrywają. Tu na forum było sporo 5/5 kilka 6/6, a nawet 7/7 się bodajże trafiło. To sam już nie wiem, jak komputer zna z takim wyprzedzeniem wyniki. To równie dobrze może to być sterowalne, i dawać nam gorsze układy liczb chybił trafił. Jaką mamy pewność że całe Keno jest uczciwe?Krzysiek pisze: ↑06 paź 2019, 20:13A ja po poście @Amigo007 zrobiłem małe śledztwo i rorzpytałem paru znajomych co w Keno grają i mieli taką sytuacje o której pisze kolega. więc co to oznacz?
Może być też tak że to keno jest losowe jak zdrapki. Dla ciebie jest losowe bo kupujesz w ciemno, ale komputer wie już z wyprzedzeniem ile i jakie będą wygrane. Wtedy są zarówno i losowe i sterowalne