Tak, mniej więcej chodzi mi o to. Np załóżmy że w Keno jest 2 miliony.250 tyś kombinacjiAmigo007 pisze: ↑07 paź 2019, 15:27
Krzysiek ja domyślam się, że te wyniki są natychmiast generowane. Problem w tym że komputer znał już wynik całego kuponu na 3 losowania. W trakcie losowania "pierwszej wizualizacji". Więc jak widać komputer zna już z dużym wyprzedzeniem wyniki następnych losowań. Piszesz że jesteśmy "robieni w wuja". Masz na myśli że całe to Keno to oszustwo? Jednak ludzie co jakiś czas wygrywają. Tu na forum było sporo 5/5 kilka 6/6, a nawet 7/7 się bodajże trafiło. To sam już nie wiem, jak komputer zna z takim wyprzedzeniem wyniki. To równie dobrze może to być sterowalne, i dawać nam gorsze układy liczb chybił trafił. Jaką mamy pewność że całe Keno jest uczciwe?
I z tej liczby komputer losowo generuje wyniki "losowania" "wizualizacja" jest tylko sztuczna pod daną kombinacje. sprawia wrażenie"losowania". no i najważniejsza rzecz. Jakby było inaczej to nie było by wizualizacji a było by na żywo, w czasie rzeczywistym.
no i nie było by możliwości przypadkowego sprawdzenia już dokładnych wyników pod maszynką. A że ktoś trafia. No trafić odpowiednią kombinacje musi bo ktoś musi wygrać a TS musi dać wygrać coś graczom

Sugerowanie się wynikami nie ma sensu = można tylko wychwycić z jakiego układu dane liczby mogą grac te kilka losowań.
Mam na myśli np. coś w rodzaju 1-7-8 -9-11-14-15-23-25-30
Bo często zdarza sie tak że takie układy do maks 30 tki pierwszej wypadają.