Keno Online
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Keno Online
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Nie nie, żadnych złośliwości nie miałem na myśli, po prostu dziwi mnie, jak ludzie potrafią założyć e-maila, zarejetrować się na forum, ale nie potrafią znaleźć prostych informacji w Google!
Na tym samym forum komputerowym (o którym pisałem wcześniej) pomogłem użytkownikowi, który miał ponad 2 000 postów, znaleźć odp. na pytanie, o którym nie miałem zielonego pojęcia. Wiesz jak to zrobiłem? Skopiowałem treść jego tematu do wyszukiwarki i znalazłem odpowiedź w 10 sekund. Teraz rozumiesz moją "pseudo złośliwość"? Google nie gryzie, nie jest też płatne - JEST ZA DARMO, więc zamiast pytać o pierdoły na forum i zakładać kolejne tematy, warto z niej najpierw skorzystać.
Na tym samym forum komputerowym (o którym pisałem wcześniej) pomogłem użytkownikowi, który miał ponad 2 000 postów, znaleźć odp. na pytanie, o którym nie miałem zielonego pojęcia. Wiesz jak to zrobiłem? Skopiowałem treść jego tematu do wyszukiwarki i znalazłem odpowiedź w 10 sekund. Teraz rozumiesz moją "pseudo złośliwość"? Google nie gryzie, nie jest też płatne - JEST ZA DARMO, więc zamiast pytać o pierdoły na forum i zakładać kolejne tematy, warto z niej najpierw skorzystać.
Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jak tam Wasze wygrane???
Moja największa to 4 zł, czad!
Moja największa to 4 zł, czad!

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Szału niema umnie 8zl Z10 czyli 2 dziki w plecy.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Jak tam koledzy macie jakieś gorące liczby do Keno ,ja latam po parzystych i nieparzystych i tylko w plecy.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
W zasadzie to był bym powiedział że nie ma gorących liczb w Keno. Jest mieszanina z plątanina taka że w zasadzie nie ma jakieś dobrej strategi. Zauważyłem tylko jedna w miarę ok ale i tak nie dająca jakiś mega sukcesów chyba że czysty fart. Zagrać po połowie parzyste/nieparzyste ale na maks 6/6
Względnie pórbować grać na 10/10 ale ograniczyć do zakresu 1-32-35
Względnie pórbować grać na 10/10 ale ograniczyć do zakresu 1-32-35
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Takie 6/6 to co i raz pada na samym zakresie typu 1-15. Z wyższymi typu 8/8 czy 10/10 w tak wąskim zakresie nieco gorzej ale też cyklicznie wpadają. Trzeba by się trzymać wąskiego zakresu i czekać. Tak czy siak bez farta ani rusz.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
No własnie o tym piszę, że jedyna w miarę dobra taktyka to jakiś pewien wąski zakres. Niby wiadomo że np. z zakresu 1-35 pada pełna 10/10 i to na ciasno ułożone liczby ale sztuka jest trafić nawet 7/10 

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Dlatego najlepiej wybrać sobie jakiś wąski zakres typu 1-15 i nim grać. W końcu coś padnie, a im mniej liczb do typowania tym łatwiej trafić.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Wczoraj zagrane 6/6 Keno na 5 losowań i10 w plecy, zobaczymy może dziś się poszczęści.