Mój sposób na Keno - najlepsze zestawy
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: Mój sposób na Keno - najlepsze zestawy
Na konkrety za szybko jeszcze dzień się nie zakończył. Na razie kilka stówek ale bilans dnia może ulec zmianie dopóki jest się w grze. Jeszcze dużo losowań jest. Wszystko jest możliwe.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Ta Kamila to prędzej jako KAMIL lej woda , wygrane pokrywają przegrane .Czyli wyśle za 50 zł polowe przegra , a druga połowa pokryje straty i tak wychodzi tylko na swoje i to nie zawsze HA HA.

Dodano po 10 minutach 14 sekundach:
Zekoma Kamila to może pracownik TS może musi promować żeby zachęcić do większej ilości grania i obstawiania zakładuw.

Dodano po 10 minutach 14 sekundach:
Zekoma Kamila to może pracownik TS może musi promować żeby zachęcić do większej ilości grania i obstawiania zakładuw.
- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
A ok bo to Adam;) pod nowym Nickiem...
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Nie dajmy się zwieść rzekomych wygranych KAMILCE He He .

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Napewno jestem Kamila i nic nie promuje. Tylko widze że większość z was to tu raczej na minusie więc może warto obrać inną metode gry inwestując tyle samo jak dotychczas.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Dlaczego nie puszczasz skanów zekomych wygranych , dlaczego bo ich nie masz , puść skany tych setkowch wygranych dziennych kuponów . Jak to dobrze że za marzenia nie każą, bo inaczej by człowiek z więzienia nie wyszedł.Bawmy się dalej.

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Mam problemy techniczne ze wstawieniem zdjęc próbuje to ogarnąc jak to zrobić. Naprawdę chce wstawić zdjęcia tylko narazie niewiem jak to zrobić.
- xkinulex
- Świeżak
- Kontakt:
Pracuje przy TS, często zerkam na keno, obserwujemy z koleżanką losowania i szczerze? Ciężko jest utrafic dane liczby. Probowalysmy dziś wyciągnąć 10liczb powtarzalnych we wcześniejszych 10 losowaniach, wyciagnelysmy te które pojawiały się przynajmniej w 6 na 10 losowań i co? Żadna liczba później nie wpadła. Ale i tak był plus w kieszeni
wg mnie ciężko trafić w keno bo to czyscik portfela i każda liczba ma to samo prawdopodobieństwo
i nie wierzę, że Kamila nie pracuje przy TS bo nie jest możliwe granie na prawie każde losowanie w Keno czy obserwowanie go, bo by człowiek życia nie miał.

- ER33
- Moderator
- Kontakt: