Pełny portfel [512]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Pełny portfel [512]
200 zlotych 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
200? Bez szaleństw, 150 odpowiednio wpisze się w linie partii 

- pablo90
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Obstawiam że minimalny zwrot to będzie pewnie 360-370 zł . Czekałem na tą zdrapkę bo będzie to coś innego niż każda za 30 zł ale po informacji o tym jak jest pakowana to już mi chęci wyparowały , i jeszcze start zdrapki w sobotę ...
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
Widziałem dzisiaj wzór tej zdrapki. Faktycznie będzie 25 sztuk w paczce. Premiera póki co aktualna - sobota 29 lutego. W regulaminie wyczytałem, że nakład 4mln sztuk. 66% na wygrane. Regulamin dotyczył jeszcze ok 10 innych nazw. M.in. 2 miliony na Święta, Skarb Egiptu, 2 miliony w złocie, Sarb Piratów, walizka pieniędzy... Mniej więcej tak to zapamiętałem, nazwy mogą się ciutkę różnić. Ale to pokazuje, że w planach jest więcej takich zdrapek.
Co do wymiarów to rozmiar A4 +- 2cm. Żeby dostać się do zdrapki trzeba ją otworzyć po nacięciach ( tak jak tył Podwójnej Gry )
w środku są 3 gry. Jak dokładnie wygląda już jest w tym wątku
Co do wymiarów to rozmiar A4 +- 2cm. Żeby dostać się do zdrapki trzeba ją otworzyć po nacięciach ( tak jak tył Podwójnej Gry )
w środku są 3 gry. Jak dokładnie wygląda już jest w tym wątku

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Niby fajna koncepcja z tym rozrywaniem itp. ale kurde 30 zeta za jedną zdrapkę gdzie aż 5 pierwszych stopni wygranych mieści się w 200 zł... te 200 zł to będzie chociaż nagroda gwarantowana w paczce?
Dodano po 2 minutach 44 sekundach:
A z tym, że w paczce jest 25 sztuk to celowa zagrywka bo jak w Brylantach czy WZ było po 10 sztuk to sporo ludzi jechało po sztuce z paczki aż do wyrwania najlepszego gwarantowanego kąska z paczki i pas.Ze 2-3 sztuki kupowali i często starczało. A przy 25 sztukach to już takie hop siup nie będzie. Będzie można kupić i 10 sztuk naraz i mieć wszystkie pustaki...
Dodano po 2 minutach 44 sekundach:
A z tym, że w paczce jest 25 sztuk to celowa zagrywka bo jak w Brylantach czy WZ było po 10 sztuk to sporo ludzi jechało po sztuce z paczki aż do wyrwania najlepszego gwarantowanego kąska z paczki i pas.Ze 2-3 sztuki kupowali i często starczało. A przy 25 sztukach to już takie hop siup nie będzie. Będzie można kupić i 10 sztuk naraz i mieć wszystkie pustaki...
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Czyli innym słowy czytają tez forum bo najwidoczniej doszli do wniosku że trzeba utrudnić wygrywanie
Przy 25 sztukach to już nie będzie takie proste wybrać co najlepsze

Przy 25 sztukach to już nie będzie takie proste wybrać co najlepsze
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- pat94
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Pozdrawiamy w takim razie wszystkich pracowników TS 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Aktualizacja na stronie Lotto:

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Przepraszam, takie g*wno za 30 zł?
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Może zdrapka pakowana jest w skórzany portfel i dlatego taka cena