JakaZdrapka.pl - czyli Ranking Zdrapkowy w nowej formie
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
JakaZdrapka.pl - czyli Ranking Zdrapkowy w nowej formie
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: JakaZdrapka.pl - czyli Ranking Zdrapkowy w nowej formie
Fajnie wygada, mimo że zdrapkom papa zrobiłem to jednak będę z chęcią zaglądał
Tak apropo, nie wiem czy nie przydało by się trochę czcionkę pogrubić. chyba że to moje paczały już szwankują bo codziennie też dość sporo siedzę przed monitorem..

Tak apropo, nie wiem czy nie przydało by się trochę czcionkę pogrubić. chyba że to moje paczały już szwankują bo codziennie też dość sporo siedzę przed monitorem..
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- pat94
- Cwaniak
- Kontakt:
Szacun za poświęcenie się dla wszystkich zdrapkomaniaków
również coś bym zrobił z czcionką, lepiej widoczna mogłaby być 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
- Przydałaby się do wyboru ciemniejsza wersja strony (ciemne tło, ale wykresy i tabelki niech zostaną jasne)
- Wiersze tabelki rankingu zdrapek mogłyby mieć naprzemiennie inne kolory tła (np. biały - jasny szary - biały itd.)
- W szczegółach zdrapki można dodać pozostały % nakładu (pogrubiony, w nawiasie obok pozostałej ilości sztuk danej zdrapki)
- Wiersze tabelki rankingu zdrapek mogłyby mieć naprzemiennie inne kolory tła (np. biały - jasny szary - biały itd.)
- W szczegółach zdrapki można dodać pozostały % nakładu (pogrubiony, w nawiasie obok pozostałej ilości sztuk danej zdrapki)
- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
Kawał dobrej roboty, od razu przypinam do ulubionych stron
Tak jak już poprzednicy powiedzieli-większa/grubsza czcionka, no i możliwość zmiany koloru strony (coś a'la tryb nocny na wykopie)
Ah no i żeby wrócił najważniejszy (dla mnie jako sprzedawcy) parametr: pozostały nakład, bardzo mi to pomagało robić "zapasy" gdy wiedziałem że dana zdrapka jest już na wyczerpaniu

Tak jak już poprzednicy powiedzieli-większa/grubsza czcionka, no i możliwość zmiany koloru strony (coś a'la tryb nocny na wykopie)
Ah no i żeby wrócił najważniejszy (dla mnie jako sprzedawcy) parametr: pozostały nakład, bardzo mi to pomagało robić "zapasy" gdy wiedziałem że dana zdrapka jest już na wyczerpaniu

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
No i o to mi chodziło, dzięki za pierwsze pomysły
Lecą na listę rzeczy do zrobienia. Mi się może wydawać, że wszystko ładnie i pięknie, ale co człowiek to inne spojrzenie 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Strona jeśli nie jest wyświetlona na pełnym ekranie lub wyświetlana na telefonie jest jakby oknem w oknie. Mianowicie aby przewijać ją w poziomie trzeba zjechać na sam dół strony gdzie dopiero jest widoczny suwak przewijania. Bardzo utrudnia to przeglądanie informacji.
Używam Chroma na kompie i w telefonie.
Dodano po 2 minutach 5 sekundach:
A tak to strona bardzo fajna i bardzo przydatna
Używam Chroma na kompie i w telefonie.
Dodano po 2 minutach 5 sekundach:
A tak to strona bardzo fajna i bardzo przydatna

- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
Też potwierdzę - kawał dobrej roboty. Jak nie masz nic przeciwko to mogę link do strony umieszczać w opisie pod filmami na YT. Jak będzie już gotowa to też powiem o tym ludziom, że taka istnieje. Umieść link do jakiegoś wsparcia. Może ktoś wspomoże 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jak najbardziej możesz umieścić już link - niech się pozycjonuje. Jak skończę zabawę z widokiem mobilnym to będzie można mówić o tym więcej 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Update:
- Zmieniłem rozmiar domyślnej czcionki na 16px. Na obecną chwilę wszystko jest na sztywno dla wszystkich. Docelowo dodam opcję, żeby użytkownik mógł ją w ustawieniach ustawić na 14/16/18 px.
- Wydaje mi się, że poprawiłem widoczność tabeli. Dodałem różne kolory dla poszczególnych wierszy.
- Dodałem kolumnę z szacowaną pozostałą ilością zdrapek (także wartość w %). Można po obu tych wartościach sortować.
- Zmieniłem rozmiar domyślnej czcionki na 16px. Na obecną chwilę wszystko jest na sztywno dla wszystkich. Docelowo dodam opcję, żeby użytkownik mógł ją w ustawieniach ustawić na 14/16/18 px.
- Wydaje mi się, że poprawiłem widoczność tabeli. Dodałem różne kolory dla poszczególnych wierszy.
- Dodałem kolumnę z szacowaną pozostałą ilością zdrapek (także wartość w %). Można po obu tych wartościach sortować.