Opowiem o swoim doświadczeniu z ostatniego tygodnia. Łącznie kupiłem około 8 paczek. 5 było pełnych, 2 lekko zaczęte po 23 sztuki i reszta pojedyncze losy. Miasta Kraków Niepołomice Wieliczka Tarnów Bochnia.
Zwroty z paczek tragedia. Najwięcej miałem 210 najmniej 130 .
Zakładałem na ten cel 400 PLN Max w plecy niestety już wiem że raczej się nie wyrobie i jeśli ostatnia paczka której jeszcze nie otwarłem będzie w podobnym stylu to skończy się na minusie 480-500PLN.
Nie trafiłem nic ponad 100 PLN na taka ilość paczek o różnych numerach i z różnych lokalizacji to albo mega pech albo po prostu to są standardowe kwoty zwrotu.
Bardzo ułatwiła mi sprawę zakupu powyższa mapa bo często te zdrapki na punkcie były tylko nikt ich nie sprzedawał albo miał zakaz z powodu braku zwrotu otwartej paczki do kolektury.
Dopiero gdy padało hasło że kupię całą paczkę i albo magiczne w systemie pokazuje że jest paczki się odnajdywały.
Oczywiście drapałem tylko fioletowe /granatowe i chyba 4 sztuki szarych aby móc kupić całą paczkę fioletowych.
No cóż liczyłem na jakieś 200 lub 500 w tak dużej ilości i zwrot kosztów lecz plan wydał się nie dopracowany

Zobaczymy co okaże się w tej ostatniej paczce chodz nadzieji wielkich nie mam.