Gratulacje Teresko. Szczerze to czekałem na Twój wpis ile trafiłaś. Brawo. U mnie na premierę 5 sztuk, cztery pustaki a w numerze 50 ("trawiastym" ) 25zł, więc wyszło na zero.
dziękuję sama się nie spodziewałam takiego wyniku
Wieczorem przy wymianie wygranej wzięłam dwie sztuki z innego punktu, nr 014, w którym był zwrot oraz nr 015, w którym było 25 zł
Dwie sztuki i oba pustaki. Zdrapka zupełnie mi nie pasuje. Niby chcieli być innowacyjni i zrobili zdrapkę z teksturą na wielkiej liczbie "7" ,ale już lepszym pomysłem było pudełko czekoladek i ten zapach czekolady. W "7" jest bardzo mało drapania i zero emocji.
A dodam jest plus jeden taki ,że trudno przeoczyć w niej wygraną więc główne nie powinny wylądować w śmieciach.
Na około 12-14 szt. w przeciągu 3 dni i kilku kolektur. prawie same pustaki. Dwa razy po 5 zł, raz 25 zł. Mało drapania jak na 5 zł, ale zdrapka mi się w miarę podoba, pomimo że tandetna i słaba warstwa oraz tylko 7 bez symboli. Ach, gdzie te Diamentowe 7, to bylo coś
Kupiłem dwie sztuki tej zdrapki. Jest brzydka jak noc, niepraktycznie zaprojektowana, ale ma w sobie pewien urok, sam nie wiem dlaczego coś mi się w niej wizualnie podoba. Pierwsza - pusta. Druga - 50zł, tak więc ku mojej radości którą chcę się z wami podzielić wstawiam ją na forum