Żartobliwie mówiąc, ktoś ten obrót TS-owi musi zrobićMobilisA075 pisze: ↑15 mar 2020, 22:23Tereska musi pracować w kolekturze i udostępnia wygrane innych graczy, bo jakie jest prawdopodobieństwo? Niemożliwe. A jak nie to, to jest uzależniona i wydaje po 1000 złotych dziennie na zdrapki.

Mnie z kolei nurtuje to czy by można wprowadzić na forum taką funkcjonalność, że po jej zaznaczeniu, posty z określonym słowem były by niewidoczne, oczywiście dla użytkownika, który to zaznaczył. Chodzi mi głównie o słowo "gratki". Coś na zasadzie, że wpisuje słowo "gratki" jako niepożądane i od tego momentu, wszystkie posty zawierające to słowo w treści są dla mnie niewidoczne

Bo czasami, a ostatnio częściej jak przeglądam tematy np. zdrapek to po kolei każdy odwiedzony temat, w którym pojawił się nowy post zawiera tylko gratki albo podziękowanie za gratki... a jakby była możliwość ignorowania postów z tym słowem to by w takiej sytuacji była bajka. To by było użyteczne.
Niby jest ten przycisk "lubię to" ale część osób z niego nie korzysta, nawet wśród moderatorów się to zdarza...