Multi Multi - Promocje po wycofaniu bonusa.
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Multi Multi - Promocje po wycofaniu bonusa.
Też miałam sporo zakładów CT 5/5 i jedna wielka
Łatwiej coś utrafic przy obstawianiu 7 czy 8 liczb.
-
- Cyc
- Kontakt:
Rzeczywiście ciężko trafić 5/5. A tak się cieszyłem na tę promocję. Jestem wprawdzie na plusie (więcej wygrałem niż wydałem), ale liczyłem na znacznie wiecej. Widzę że w dniach 28-30 kwietnia jest promocja 100 proc. na 6 liczb i zastanawiam się czy grać, skoro przy 5 jest tak ciężko trafić 5/5. Padło chyba ponad 1000 "5"-ek w sumie 8 losowań. Szkoda ze promocja 5/5 jest tak rzadko. Ostatnio była rok temu.
- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Te 100% to by jeszcze uszło przy 2/2 ale tego pewnie nie dadzą nigdy ;]
-
- Cyc
- Kontakt:
Mam pytanie: orientuje się ktoś jak t jest z limitami? w sensie chodzi mi o limit miesięczny, jak jest liczony, czy liczą się też kwoty z wygranych do niego, czy tylko własne środki, oraz czy ten termin liczony jest od dnia zaożenia konta online czy 30 dni wstecz. Pytam bo nie wiem jak sobie sprawdzić ten termin a za chwilę gra na 6 liczb za 100 proc. i nie wiem czy będe mógł grać
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
23-25 promocja na 6 liczb ale 50%mejdek pisze: ↑20 kwie 2020, 17:34Mam pytanie: orientuje się ktoś jak t jest z limitami? w sensie chodzi mi o limit miesięczny, jak jest liczony, czy liczą się też kwoty z wygranych do niego, czy tylko własne środki, oraz czy ten termin liczony jest od dnia zaożenia konta online czy 30 dni wstecz. Pytam bo nie wiem jak sobie sprawdzić ten termin a za chwilę gra na 6 liczb za 100 proc. i nie wiem czy będe mógł grać
- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Liczy się cała kasa przeznaczona na zaklady, wygrana też, liczy się od dnia ustalenia sobie limitów, trzeba uważać jak je zmieniasz bo druga zmiana jest mozliwa po tygodniu, trzecia miesiącu a później kolejna dopiero po pół roku wiec idzie sobie zrobić kuku.mejdek pisze: ↑20 kwie 2020, 17:34Mam pytanie: orientuje się ktoś jak t jest z limitami? w sensie chodzi mi o limit miesięczny, jak jest liczony, czy liczą się też kwoty z wygranych do niego, czy tylko własne środki, oraz czy ten termin liczony jest od dnia zaożenia konta online czy 30 dni wstecz. Pytam bo nie wiem jak sobie sprawdzić ten termin a za chwilę gra na 6 liczb za 100 proc. i nie wiem czy będe mógł grać
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Ja też mam pytanie jeżeli zadeklaruję że będę grać online za jakąś kwotę np 200 zł na dzień taki limit ustawie to czy muszę faktycznie za tyle grać czy mogę nawet przez miesiąc nie mieć żadnej aktywności nic nie wysyłać zakładów lub 1 kuponik na dzień tylko.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Nie musisz za tyle grać
To tylko Twój limit

To tylko Twój limit

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Dzisiaj promo w Multi Multi na 6 liczb 23-25 kwietnia, ale nie spodziewajcie się wygranych - krótko mówiąc nie przyeBCie zbyt dużo kasy:)