Pełny portfel [512]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Pełny portfel [512]
napewno dziewczyna bo wczesniej btla podana wygrana przez nia
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jeszcze nr zdrapki był 5 a nie 14
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Fajne trafisz te nry.paczek
Mam pytanie,jeśli mozna- w ilu zdrapkach wygrałeś głowna?j a kojarzę kopalnie i milion. Czy coś przegapiłam?
Fajnie, że nadal drapiesz tak na light, też bym tak robiła. I jeszcze jedno pytanie:jaka jest Twoja ulubiona zdrapka ostatnio? Pozdrowienia.
,
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Dziś już bez nadmiernego zdrapkomaniactwa, delikatnie. Dostałam z przydziału Pełny portfel nr 17 i brylanty z nr 4 - po 30 zł w każdej. Ekstra pensja nr 32 - 5 zł. Super linie nr 46 - pustak. Gdzie się podziewają te główne po 2 miliony z brylantów i portfela ?
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ciekawe co na to powiedzą moderatorzy? Załączam zdjęcie zdrapki za 30 zł a wygrana może być całkiem mała i niewystarczająca na zdjęcie. Ale wybaczcie trochę zabawy.
Wczoraj odpoczęłam trochę od lotka ale jak na prawdziwego nałogowca przystało wynikła z tego tylko większa chęć przy najbliższej następnej okazji. A ta okazja trafiła się już dziś przy zakupie śniadania.
Wybrałam więc, pozwolili mi, 4 ekstra pensje i na deserek 1 pełny portfel. No i coś w nim wydrapałam ale ciekawe co. Dodrapię dopiero wieczorem
Wczoraj odpoczęłam trochę od lotka ale jak na prawdziwego nałogowca przystało wynikła z tego tylko większa chęć przy najbliższej następnej okazji. A ta okazja trafiła się już dziś przy zakupie śniadania.
Wybrałam więc, pozwolili mi, 4 ekstra pensje i na deserek 1 pełny portfel. No i coś w nim wydrapałam ale ciekawe co. Dodrapię dopiero wieczorem
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Wie ktoś może jak te wygrane są co ile zdrapki? Wzięłam z całej nowej paczki nr19 i trafiłam zwrot teraz nie wiem jaki numerek wziąć żeby wtrafic jaki numer polecacie aby wziąć? 

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Ja polecam nr 24
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
dziś z racji ciekawego nr kupiłem taką paczkę, to juz 2 w sumie czekają na drapaka 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
A kiedy w końcu jakiś opening
?

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- ER33
- Moderator
- Kontakt: