Tak bez efektów :/
Szybkie 600
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Szybkie 600
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Tzn bez jakich efektów, mieli rozsypywać stówki jak konfetti z helikoptera i baloniki ?

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
- LubieTo
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ja oczywiście się wyzerowałem
Na szczęście dużo tam nie było 

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Popołudniu skreśliłem 2 zakłady + 1 na CT - nie wpadło nic. Przed chwilą wysłałem jeszcze 1 zakład WT i wpadło 4/6 z obokiem do 5/6. Kasa na konto wpłynęła od razu po losowaniu :O
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Środki na koncie gracza są doliczane od razu 

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Ciekawi mnie jak jest z premią przy grze online. Jeśli powiedzmy trafiłem 4/6 z premią, to 50 zł + premia naliczana jest od razu? Czy najpierw naliczają wygraną a potem premię po przeliczeniu?
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Tak samo bo niby jakby miało być inaczej. Od razu po losowaniu system wie ile padło nagród danego stopnia i ile osób ewentualnie trafiło premię. Cyk kilka sekund i kasa z premią wliczona na koncie. Chyba, że premia będzie ponad te 2 koła z hakiem, wtedy odbiór w oddziale.
Dodano po 5 minutach 34 sekundach:
Swoją drogą to te szybkie 600 jest dla mnie osobiście ewenementem jeśli chodzi o moje wygrane. Od początku tej gry nie trafiłem więcej jak 2/6. Tak jak kilka stron wcześniej pisałem, że nie mogę trafić 3/6 lub więcej tak dalej nie trafiłem do tej pory a już ponad 210 zł wydałem, musiałbym spojrzeć do zapisków ale jak kilka dni temu podliczałem to było własnie ok 210 zł, grając prawie wszystko na stawce x1.... to jest ponad 100 zakładów i nic... może online mi coś pójdzie ale już mi zbrzydła ta gra mimo, że się cieszyłem, że jest w końcu coś nowego. I nie mówię tu o trafieniu tych 50 zł za 4/6 tylko o głupich 4 zł za 3/6... nie wiem czy tak słaby start miałem w jakiejkolwiek grze hazardowej...
Dodano po 5 minutach 34 sekundach:
Swoją drogą to te szybkie 600 jest dla mnie osobiście ewenementem jeśli chodzi o moje wygrane. Od początku tej gry nie trafiłem więcej jak 2/6. Tak jak kilka stron wcześniej pisałem, że nie mogę trafić 3/6 lub więcej tak dalej nie trafiłem do tej pory a już ponad 210 zł wydałem, musiałbym spojrzeć do zapisków ale jak kilka dni temu podliczałem to było własnie ok 210 zł, grając prawie wszystko na stawce x1.... to jest ponad 100 zakładów i nic... może online mi coś pójdzie ale już mi zbrzydła ta gra mimo, że się cieszyłem, że jest w końcu coś nowego. I nie mówię tu o trafieniu tych 50 zł za 4/6 tylko o głupich 4 zł za 3/6... nie wiem czy tak słaby start miałem w jakiejkolwiek grze hazardowej...
-
- Świeżak
- Kontakt:
Po 23ej spróbowałem na 25 losowań to w ostatnim losowaniu wpadlo 4/6 zobaczymy jak to będzie rano na pewno już się zwrócił zakład