Brylanty [494]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Brylanty [494]
Ja mu wierzę, mam podobnie, chociaż ja akurat biorę zdrapki głównie do 5 zł. Ale w polowaniu na Mega Pensję na 12 zdrapek tylko dwa zwroty.
- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Hah a jednak , podejrzewam że dzieje się tak ponieważ biorę ostatnie sztuki . Niestety to gorzka prawda

Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja w Brylantach bardzo często mam pustaki, czasami zwrot. Brylanty dla mnie pechowe 
- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Dla mnie póki co wszystko jest pechowe ale liczę że to cisza przed burzą 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Można, można. U mnie przez ostatnie tygodnie w droższych zdrapkach - Wielka Krzyzówka x3 - pusto, Jubileuszowy Milion - pusto, 3x Krzyżówka XXL - pusto, Extra Linie - pusto, Boom 777 - raz 30zł, raz pusto..
- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Oczywiscie że można
raczej nie miał bym powodu pisać o zdrapkach pustych gdyby ich nie było
280 zl w tydzień na puste zdrapki to brutalna prawda niestety 

- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Kolega się oburzył a mi absolutnie nie chodziło o to że ktoś kto gra często czy drapie często zasługuje na wygraną , a ktoś kupi zdrapkę raz na miesiąc czy dwa nie zasługuje . Chodziło mi tylko o to że wszystko zależy od szczęścia i przez to można grać latami i nic nie wygrać a można przyjść do kolektury po raz pierwszy w życiu i trafic główną wygraną. Nie ma się co oburzaćraflik111 pisze: ↑12 maja 2020, 13:27I ten ''ktoś'' ma takie samo prawo wygrać jak każdy kto próbuje, chce, marzy o tym...
Nie każdy jest milionerem, i może kupować ''kopy'' najdroższych zdrapek, puszczać setki zakładów w różnych grach biegając od punktu do punktu,i wydawać kupę kasy; niektórzy a może i większość, którym się nie przelewa, zastanawiają się czy kupić drogą zdrapkę, już nie mówię w ogóle o paczce, czy zagrać jednak w jakąś grę liczbową, marząc o wygranej, i zastanawiając się jakby to było gdyby padło na mnie...
Czasami jak czytam wypowiedzi niektórych forumowiczów, to można z nich wywnioskować,że wygrane należą się tylko tym,którzy systematycznie grają, bo zwyczajnie mają za co, a ktoś kto zagra raz,czy dwa, bo zwyczajnie nie posiada funduszy na szaleństwo to z automatu jest gorszy,a najlepiej jakby w ogóle nie grał... Chyba nie tak to powinno wyglądać... Pamiętajmy,że obok nas są inni...
Ale to tylko takie moje przemyślenia... Wysokich wygranych wszystkim życzę...![]()
![]()

-
- Świeżak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Wzięte dwie sztuki po bardzo długiej przerwie. Jedna pusta, w drugiej 300 zł 

- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Gratulacje, nareszcie jakiś ruch w "Alejce Gwiazdek" bo przez tego koronawirusa to trochę na forum się zrobiło pusto 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)