Klub Milionerów [525]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Klub Milionerów [525]
orientuje się ktoś jaki zwrot paczki ?
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Tak, orientujemy się i ty też możesz się zorientować ponieważ wszystko jest opisane w: Wykaz forów, Zdrapki, Dyskusja ogólna. Jest tam dużo interesujących tematów miedzy innymi ten o zwrotach z paczek. Polecam lekturę.
Tymczasem ja trafiłam dziś przy zakupie wieczornego serka waniliowego na otwieranie paczki Klubu Milionerów wiec poprosiłam o numer 4 i przytrafiło się 100 zł. Przy okazji puściłam Keno bo tak dawno już w to nie grałam a ktoś przede mną kupował wiec narobił mi smaka i dało trochę grosików. 1 zakład lotka i 2 zakłady mini nic nie dały. Jestem jak Kaszmir nad dużym- i mini- lotkowym Morzem Pustaków
-
- Świeżak
- Kontakt:
no to widzę, że raczej Ty nie czytasz tej lektury, gdyż akurat tej zdrapki nie jest podany zwrot.Chaberek pisze: ↑19 maja 2020, 23:05Tak, orientujemy się i ty też możesz się zorientować ponieważ wszystko jest opisane w: Wykaz forów, Zdrapki, Dyskusja ogólna. Jest tam dużo interesujących tematów miedzy innymi ten o zwrotach z paczek. Polecam lekturę.
Tymczasem ja trafiłam dziś przy zakupie wieczornego serka waniliowego na otwieranie paczki Klubu Milionerów wiec poprosiłam o numer 4 i przytrafiło się 100 zł. Przy okazji puściłam Keno bo tak dawno już w to nie grałam a ktoś przede mną kupował wiec narobił mi smaka i dało trochę grosików. 1 zakład lotka i 2 zakłady mini nic nie dały. Jestem jak Kaszmir nad dużym- i mini- lotkowym Morzem Pustaków
jeśli mamy tak zwracać uwagi to tutaj tematem nie jest KENO
- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Proszę się ze mnie nie nabijacChaberek pisze: ↑19 maja 2020, 23:05Tak, orientujemy się i ty też możesz się zorientować ponieważ wszystko jest opisane w: Wykaz forów, Zdrapki, Dyskusja ogólna. Jest tam dużo interesujących tematów miedzy innymi ten o zwrotach z paczek. Polecam lekturę.

Graty za zdrapkę

Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
Może i mi ktoś tak kiedyś powie

Dodano po 1 minucie 43 sekundach:
Ja powinienem mieć tu przydomek
żeglarz po morzu pustaków

Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
hmm
Dodano po 1 minucie :
A co do rozkładów to są bardzo podobne w zdrapce, która ma podobny nakład i podobną cenę więc nawet jak nie ma dokładnie tej twojej to jest jakaś podobna. Można się wtedy zorientować chociaż z grubsza, że jaki by nie był ten rozkład to jak się kupuje całe paczki to wcale nie jest łatwiej o zwrot i trafienie jakiejś większej kwoty losowej. I może to wystarczy. A jeśli nie to przepraszam za podanie ci błędnych informacji
Dodano po 1 minucie :
Mateusz, wybacz mi te zdjęcie z Keno, proszę, ale to było takie fajne tak trafić coś w 4 zakładach na 5, że nie mogłam się powstrzymać przy okazji zdrapki.mateusz721605 pisze: ↑20 maja 2020, 5:43no to widzę, że raczej Ty nie czytasz tej lektury, gdyż akurat tej zdrapki nie jest podany zwrot.Chaberek pisze: ↑19 maja 2020, 23:05Tak, orientujemy się i ty też możesz się zorientować ponieważ wszystko jest opisane w: Wykaz forów, Zdrapki, Dyskusja ogólna. Jest tam dużo interesujących tematów miedzy innymi ten o zwrotach z paczek. Polecam lekturę.
jeśli mamy tak zwracać uwagi to tutaj tematem nie jest KENO
A co do rozkładów to są bardzo podobne w zdrapce, która ma podobny nakład i podobną cenę więc nawet jak nie ma dokładnie tej twojej to jest jakaś podobna. Można się wtedy zorientować chociaż z grubsza, że jaki by nie był ten rozkład to jak się kupuje całe paczki to wcale nie jest łatwiej o zwrot i trafienie jakiejś większej kwoty losowej. I może to wystarczy. A jeśli nie to przepraszam za podanie ci błędnych informacji
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Klub Milionerów został dodany i już możesz zobaczyć rozkład

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Tu masz wszystko co i jak https://forumlotek.pl/viewtopic.php?f=16&t=105&p=23681#p23681

-
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Słabo wydrapana ale Stefan jest 

- Załączniki
-
- IMG_20200523_185716.jpg (82.31 KiB) Przejrzano 3880 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2020:05:23 18:57:16Image taken on:23 maja 2020, 16:57Focus length:3.95 mmShutter speed:1/59.998800024 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:160Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, auto modeCamera-manufacturer:HUAWEICamera-model:CLT-L29Exposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Pattern
- tereska1975
- Lottożłop
- Kontakt:
3 Inni to lubia
- ER33
- Moderator
- Kontakt: