Kaszmir pisze: ↑03 cze 2020, 12:46
pat94 pisze: ↑03 cze 2020, 11:58
Kaszmir pisze: ↑02 cze 2020, 20:49
Spoko kiedyś się przypomnę

I jeszcze jedno, to tylko zabawa. Nie trzeba odrazu ironicznie pisać

nie warto się uruchamiać

Pozdro
Nie powiedzialem że to działa w 100% póki co to jest tylko teoria . A Twoje aroganckie zachowanie jest nie adekwatne do sytuacji
Najwidoczniej nie wiesz, co jest ironią

Skoro po wydrapaniu paczki, twierdzisz że masz patent chociażby na wyciąganie zwrotów z nieprzewidywalnych zdrapek, to czemu nie wydrapiesz 100 paczek lub więcej i nie zrobisz porządnych obliczeń na udowodnienie teorii. Gwarantuję Ci, że nie osiągniesz nawet 50% skuteczności. Doskonale zdaję sobie sprawę, że to zabawa i zawsze moje podejście do gier losowych się nie zmieni.
Ps."Nie powiedzialem że to działa w 100% póki co to jest tylko teoria" no widzisz, jak sam mówisz, są to niepotwierdzone informacje, a więc twoje obliczenia po jednej paczce i umieszczenie postu było niepotrzebne. Po drugie nie spinam się, tylko ludzie są różni i potem widzę jak tysiąc osób stoi w kolekturze i wylicza paczki, bo przeczytało teorie w necie
Fakt lepiej jak widzisz gdy, tysiąc osób stoi w kolejce w kolekturze i kupuje zdrapki, bo ktoś wkleja na forum tylko te zwycięskie mówiąc że to jedyne jakie kupił
Po drugie gwarantujesz że trafionych zdrapek będzie mniej niż 50%. Zaprzeczasz Sam sobie, jeżeli coś jest nie potwierdzone to nie możesz gwarantować tego co mowisz
Co do wydrapania ilości XXX paczek by to sprawdzić , zrobię to w swoim czasie

póki co nie twierdzę że to prawda tylko że coś w tym może być

a Twoje twierdzenie całkowitą przypadkowością wygranych w paczkach jest poparte rozumiem latami drapania tysięcy zdrapek jednego rodzaju tak ?
Jak ktoś nie ma chłodnej głowy to myśli, że się dorobi na zdrapkach milionów. Blank nie czytaj tego, bo Ciebie to nie dotyczy-bańka pękła

Wracając, nie obchodzi mnie kto i na co przeznacza swoje zarobione pieniądze. A tym bardziej nie spinam się do kogoś, o takie rzeczy jaki zdrapki, bądźmy poważni

chciałem tylko zaznaczyć, że Twoja teoria jest jak teoria o ufo lub życia po śmierci. Niby i realne, ale naukowego potwierdzenia tych faktów nie ma. Ostatniego zdania nawet nie komentuje, bo to typowe gdy się nie ma normalnych argumentów

Tym akcentem kończę konwersację. Pozdrawiam i życzę wygrania, najlepiej głównej nagrody.