Nowa strona lotto.pl
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Nowa strona lotto.pl
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- android
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Nowa strona lotto.pl
Jest b e z n a d z i e j n a, b e z n a d z i e j n a, b e z n a d z i e j n a. Do zaorania.
---------
że podawana jest pozostała liczba zdrapek dla KAZDEGO stopnia wygranej.
oj tam, oj tam, z siedem lat jak nie lepiej to już istnieje.
---------
że podawana jest pozostała liczba zdrapek dla KAZDEGO stopnia wygranej.
oj tam, oj tam, z siedem lat jak nie lepiej to już istnieje.
Czy androidy marzą o elektrycznych owcach?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Od 7 lat podają dla każdego stopnia? Wydawało mi się, że dotychczas podawali tylko dla wygranych najwyższych stopni (zależy od zdrapki).
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
A mi się podoba. Fajnie że w najwyższych wygranych z konkretnego dnia podają też min. Keno ( od 10 tyś.) oraz zdrapki z adresami kolektur 

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
To już jest koniec, zniszczyli wszystko…
W przypadku zdrapek taka wersja strony jest całkowicie niefunkcjonalna, nie pozwala na szybkie przeglądanie, przeszukiwanie. Dla mnie to jest nie do zaakceptowania.
Druga rzecz, zniszczyli całe archiwum zdrapek, przed 2018 rokiem nie ma nic. Jest tylko ikonka zdrapki ale nie ma danych archiwalnych. Zdrapki z lat 2011-2017 można było normalnie je włączyć, zdrapać wzór, była tabela wygranych, główne wygrane i skany. Teraz nie ma nic. I już nie będzie. Właściwie TS sprytnie odciął się od przeszłości w tym momencie.
Swoją drogą to jest chamstwo, bo powinna być możliwość przełączania na wersję starą, a oni odgórnie narzucili jedną wersję. No cóż, z mojej perspektywy to już nie mam po co wchodzić na tę stronę bo tam nic nie ma. Została tylko forma, treści nie ma.
W przypadku zdrapek taka wersja strony jest całkowicie niefunkcjonalna, nie pozwala na szybkie przeglądanie, przeszukiwanie. Dla mnie to jest nie do zaakceptowania.
Druga rzecz, zniszczyli całe archiwum zdrapek, przed 2018 rokiem nie ma nic. Jest tylko ikonka zdrapki ale nie ma danych archiwalnych. Zdrapki z lat 2011-2017 można było normalnie je włączyć, zdrapać wzór, była tabela wygranych, główne wygrane i skany. Teraz nie ma nic. I już nie będzie. Właściwie TS sprytnie odciął się od przeszłości w tym momencie.
Swoją drogą to jest chamstwo, bo powinna być możliwość przełączania na wersję starą, a oni odgórnie narzucili jedną wersję. No cóż, z mojej perspektywy to już nie mam po co wchodzić na tę stronę bo tam nic nie ma. Została tylko forma, treści nie ma.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Jest sporo fajnych szczegółów, tak jak pisze ER, są np. adresy kolektur, pojawiła się pełna piramida wygranych. Zapewne teraz dane są zaciągane bezpośrednio z systemu loteryjnego a nie przepisywane przez człowieka więc błędów powinno być mniej.
Z przyszłościowego punktu widzenia zmiana na +, szkoda tylko historii
Z przyszłościowego punktu widzenia zmiana na +, szkoda tylko historii

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Nie sądziłem że tak się sprawy potoczą, ale bądź co bądź w tym miejscu deklaruję się, że odbuduję całe archiwum zdrapkowe, począwszy od 1999 roku. Oddam wszystkie dane wcześniej zgromadzone, a każda zdrapka będzie miała swój opis, wzór, tabele, główne wygrane i skany. W miarę możliwości oczywiście.
Robię to dlatego, że jak ja tego nie zrobię to już nikt inny…
Robię to dlatego, że jak ja tego nie zrobię to już nikt inny…
- ER33
- Moderator
- Kontakt: