najwięcej info znajdziesz na stronie jakazdrapka.plAmigo007 pisze: ↑03 lip 2020, 17:40Dawno nie wchodziłem na stronę lotto. Coś tak pozmieniali, że nie mogę znaleźć wszystkich zdrapek. Dodatkowo wyskakuje "błąd serwera" Jak wyglądają niewypłacone wygrane w tej zdrapce? Są jeszcze główne wygrane? Jak tak, jakich numerowych przedziałów zdrapek należy szukać?
Czarny Koń [478]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Czarny Koń [478]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
W "Czarnym Koniu" brakuje informacji o 3 nagrodach głównych żeby dokładnie oszacować. Wg mnie nie warto jej szukać i drapać.Amigo007 pisze: ↑03 lip 2020, 17:40Dawno nie wchodziłem na stronę lotto. Coś tak pozmieniali, że nie mogę znaleźć wszystkich zdrapek. Dodatkowo wyskakuje "błąd serwera" Jak wyglądają niewypłacone wygrane w tej zdrapce? Są jeszcze główne wygrane? Jak tak, jakich numerowych przedziałów zdrapek należy szukać?
Już lepiej skupić się na "Krzyżówce XXL" lub "Super 7" w kolorze zielonym

W razie chęci kupienia całej paczki warto pomęczyć swój oddział z prośbą o listę kolektur gdzie dana zdrapka jest jeszcze dostępna.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Dzięki Snooki, teraz mam trochę więcej informacji. O 2 głównych rzeczywiście nie ma potwierdzenia odbioru. Ale jaki jest NA PEWNO przedział ostatniej "pewnej" głównej wygranej? Muszę u siebie sprawdzić, czy mam dobry przedział z główną. Ja bardziej dla zabawy kupię max kilka sztuk. Szkoda mi kasy na paczkę. Wydanie 200zł i zwrot z 60zł.
Dodano po 3 minutach 30 sekundach:
Edit. Nutaharion dopiero doczytałem twoją odpowiedź.
Sory za post pod postem, ale nie działa tutaj edycja postów.
Dodano po 46 sekundach:
O samo się dopisuje post pod postem
Dodano po 3 minutach 30 sekundach:
Edit. Nutaharion dopiero doczytałem twoją odpowiedź.
Sory za post pod postem, ale nie działa tutaj edycja postów.
Dodano po 46 sekundach:
O samo się dopisuje post pod postem