Moje Gadżety Lotto
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Moje Gadżety Lotto
Mi się wydaje , że uzależnione to jest od przedstawiciela te. Jak mu się chce to wszędzie będą gadżety. A tak to tylko zakładki do kuponów bo reszta jest ciężka A od samochodu do punktu daleko
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Nie sądzę, nie ma możliwości żeby tyle tego naprodukować a co dopiero wozić żeby każda kolektura miała.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja jak coś dostałem to tylko w pełnoprawnych kolekturach lotto.
Drapaki, długopis z końcówką do drapania (słabo się tym drapie) zapalniczkę, etui na kupony i zdrapki. Największa szansa na jakiś gadżet jest przy starcie zdrapki, czasem wtedy robią jakieś promocje.
Drapaki, długopis z końcówką do drapania (słabo się tym drapie) zapalniczkę, etui na kupony i zdrapki. Największa szansa na jakiś gadżet jest przy starcie zdrapki, czasem wtedy robią jakieś promocje.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Za kupienie "Różowego Złota" i Eurojackpota dostałem kubek

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Według mnie to kubki to są najlepsze gadżety z lotto. Bardzo praktyczne szczególnie jak ktoś w ciągu dnia pije dużo herbaty czy kawy. Fajnie się tak napić herbaty z takiego kubka a szczególnie siedząc przy komputerze i grając w gry lotto online. Pełny relaks. A ten kubek to chyba jakieś duże uszko ma albo mi się wydaje. Przeważnie kubki lotto miały klasyczny wzór. Ten jest jakiś inny nie widziałam jeszcze takiego.Nutaharion pisze: ↑07 sie 2020, 17:36Za kupienie "Różowego Złota" i Eurojackpota dostałem kubek![]()
IMG_20200807_173511.jpg
- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Fajny ale w moim przypadku tylko na półkę . Nie piję ani kawy ani herbatyKamila pisze: ↑07 sie 2020, 18:03Według mnie to kubki to są najlepsze gadżety z lotto. Bardzo praktyczne szczególnie jak ktoś w ciągu dnia pije dużo herbaty czy kawy. Fajnie się tak napić herbaty z takiego kubka a szczególnie siedząc przy komputerze i grając w gry lotto online. Pełny relaks. A ten kubek to chyba jakieś duże uszko ma albo mi się wydaje. Przeważnie kubki lotto miały klasyczny wzór. Ten jest jakiś inny nie widziałam jeszcze takiego.Nutaharion pisze: ↑07 sie 2020, 17:36Za kupienie "Różowego Złota" i Eurojackpota dostałem kubek![]()
IMG_20200807_173511.jpg

Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Coś na pewno pijesz wode, jakiś napój, sok albo jakieś piwko lub jakiś mocniejszy trunek. Zawsze można przelać z butelki do kubka. Doznania smakowe z takiego kubka lotto bezcenne.Kaszmir pisze: ↑07 sie 2020, 18:52Fajny ale w moim przypadku tylko na półkę . Nie piję ani kawy ani herbatyKamila pisze: ↑07 sie 2020, 18:03Według mnie to kubki to są najlepsze gadżety z lotto. Bardzo praktyczne szczególnie jak ktoś w ciągu dnia pije dużo herbaty czy kawy. Fajnie się tak napić herbaty z takiego kubka a szczególnie siedząc przy komputerze i grając w gry lotto online. Pełny relaks. A ten kubek to chyba jakieś duże uszko ma albo mi się wydaje. Przeważnie kubki lotto miały klasyczny wzór. Ten jest jakiś inny nie widziałam jeszcze takiego.Nutaharion pisze: ↑07 sie 2020, 17:36Za kupienie "Różowego Złota" i Eurojackpota dostałem kubek![]()
IMG_20200807_173511.jpg![]()
- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Dziś od ulubionej kolektorami dostałem taki oto bonusik
[url=https://naforum.zapodaj.net/1ec7104276a8.jpg.html]
[/url]

[url=https://naforum.zapodaj.net/1ec7104276a8.jpg.html]

Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Ostatnio w punkcie dawali jakieś karty na których zbierało się pieczątki. Jedna za wydane 25 zł. Trzeba było zebrać chyba z 8 takich pieczątek i był plecak. Jak go zobaczyłem to podziękowałem