Zdrapki przez internet

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Scenic
Maniak
Kontakt:

Re: Zdrapki przez interent

Post autor: Scenic » 27 gru 2020, 12:49

Czekanie jak skończy się pula ma oczywiście sens. Problem w tym ,ze to potrwa bardzo długo. Drugim problem jest taki ,ze głównych już może nie być.

I oczywiste ,ze dużo osób będzie wtedy polować. :lol:

Najszybciej zejdą te za 1zł np. w statkach Zostało 862 777 losów Gra ma ok. tygodnia więć dośc szybko pula się wyczerpie. Luty -marzec Oczywiście jeśli tempo zostanie zachowane.

Jak zejdą to zapewne wymienią pule 1zł na nową 1MLN sztuk.

Awatar użytkownika
Kaszmir
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaszmir » 27 gru 2020, 13:26

Rocker pisze:
27 gru 2020, 12:12
Grzybek dzięki za podsumowaniem. No należy czekać aż zostanie mały nakład losów i główna w grze.
I teraz ciekawe czy jest tutaj szansa wygrania np dwóch nagròd głównych jedna po drugiej. Czy są jakieś ograniczenia. Lub prościej do zbadania , niech każdy wypisuje jaki się jemu trafił najdłuższy ciąg wygranych. Bo jak rozumiem pula to jedna paczka nie są te zdrapki jakoś podzielone?
Jeszcze zastanawia mnie jak działa system, np gramy i padł nam net , ale zdrapka już była kupiona. Tak mi się zdaje , że w momencie zapłaty system już wie czy los jest wygrany. Czy może jak nie rozegramy gry los przepada?
Miałem tak kilka razy że po zakupie kliknąłem w coś i wyszedłem z gry . Po ponownym logowaniu los czekał na mnie a więc faktycznie system wie czy przegrany czy nie .
Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 27 gru 2020, 14:43

Rocker pisze:
27 gru 2020, 12:12
Grzybek dzięki za podsumowaniem. No należy czekać aż zostanie mały nakład losów i główna w grze.
I teraz ciekawe czy jest tutaj szansa wygrania np dwóch nagròd głównych jedna po drugiej. Czy są jakieś ograniczenia. Lub prościej do zbadania , niech każdy wypisuje jaki się jemu trafił najdłuższy ciąg wygranych. Bo jak rozumiem pula to jedna paczka nie są te zdrapki jakoś podzielone?
To jest wszystko analogicznie jak w zdrapkach. Na każdej stawce masz wyczerpywalną pulę miliona losów jak i wygranych. W statkach na stawce 20zł już nie trafisz 1 000 000 złotych bo już ta wygrana została trafiona. Wygrane I stopnia zostały już tylko na stawkach 1, 2, 3, 5 i 10zł.
I tak jak mówisz, pula to jedna paczka bez żadnych podziałów.

Scenic pisze:
27 gru 2020, 12:49
Czekanie jak skończy się pula ma oczywiście sens. Problem w tym ,ze to potrwa bardzo długo. Drugim problem jest taki ,ze głównych już może nie być.

I oczywiste ,ze dużo osób będzie wtedy polować. :lol:

Najszybciej zejdą te za 1zł np. w statkach Zostało 862 777 losów Gra ma ok. tygodnia więć dośc szybko pula się wyczerpie. Luty -marzec Oczywiście jeśli tempo zostanie zachowane.

Jak zejdą to zapewne wymienią pule 1zł na nową 1MLN sztuk.
1) Żadna nowość, dokładnie tak samo jak w zdrapkach.

2) Czy w zdrapkach w czasie trwania loterii dodrukowują sobie nowy milion losów? Otóż nie... tak samo pula losów dla danej stawki jest ograniczona właśnie do miliona losów. Jesli sprzedadzą się wszystkie to po prostu nie będziesz mógł już zagrać na stawce 1zł, pewnie ta opcja wygaśnie, ale nadal będą istniały gry na stawce 2, 3, 5, 10 i 20zł. Jak się domyślam cała loteria Statki zakończy się w momencie sprzedania co najmniej 90% losów na każdej stawce albo nawet będzie trwała do momentu sprzedania wszystkich losów. Dopiero wtedy pojawi się nowa edycja no chyba, że sprzedaż będzie słaba to pojawi się coś nowego.

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 27 gru 2020, 18:55

Mi się wydaje, że to będzie automatyczne tworzenie nowej transzy. Wyprzeda się ostatni los danej transzy i system stworzy całkowicie nową i można grać dalej.

Za kilka miesięcy zobaczymy jak to będzie wyglądać :mrgreen:
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

Awatar użytkownika
aniawawa
Maniak
Kontakt:

Post autor: aniawawa » 27 gru 2020, 19:52

Ja do 10 stycznia mam blokadę na granie online, wiec do tej pory próbowałam grać w Demo na różnych stawkach. Finalnie „przewaliłam” z 2000, a wygrałam może z 300.

Nie zachęciło to mnie do realnego zagrania.

Awatar użytkownika
Kaszmir
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaszmir » 27 gru 2020, 20:04

Póki co na dwa podejścia ani raz w trakcie gry wygrane nie wykroczyły ponad początkowy budżet, wpłacone 100 zł więc mimo np 40 gier wygrane były bardzo zachowawcze, ani raz nie strzeliło chociażby 200 zł ponad początkowy budżet . To bardzo źle wróży .

Awatar użytkownika
blank1981
**MISZCZ ZDRAPEK**
Kontakt:

Post autor: blank1981 » 27 gru 2020, 20:14

Szanse na 1mln i tak większe niż w zdrapkach bo tam 1:2mln ;)

Awatar użytkownika
Kaszmir
Maniak
Kontakt:

Post autor: Kaszmir » 27 gru 2020, 20:47

No i podstawowa kwestia w zdrapkach jeśli w naszej okolicy nie ma głównej to mamy 0 % szans :roll:

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 27 gru 2020, 21:39

T będzie dobre na polowanie jak zejdzie duża liczba losów i zostaną atrakcyjne wygrane. Dzisiaj ktoś np w Kurkach trafił za 1 zł 10 tyś.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
blank1981
**MISZCZ ZDRAPEK**
Kontakt:

Post autor: blank1981 » 28 gru 2020, 0:17

Krzysiek pisze:
27 gru 2020, 21:39
T będzie dobre na polowanie jak zejdzie duża liczba losów i zostaną atrakcyjne wygrane. Dzisiaj ktoś np w Kurkach trafił za 1 zł 10 tyś.
kurka rurka to niezły farciarz, chyba będzie teraz fanem jajecznicy :lol:

ODPOWIEDZ