[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 97: A non-numeric value encountered [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 142: A non-numeric value encountered Świąteczne odliczanie [508] - Strona 44 - forumlotek.pl
Na grupach na FB było napisane, że zaczęły się pojawiać w wielu kolekturach. Pewnie tego kotleta trzymali schowanego po magazynach i teraz wypchnęli jako "nowość"
Ciekawe tylko czy zrezygnują z niej na wiosnę czy dotrwa z nami do następnych Świąt
I skusiłam się zdrapać do końca I były 4 prezenty czyli przewidywana 100ka ale jak na pierwsza sztukę jestem zadowolona i gram dalej, w pon kupię 1szt i do pakietu zdrapki na święta
A u mnie wyszedł totalny shit z tym Odliczaniem. Nie dość, że ja w mixie wyłapałem pustaka, to jeszcze łącznie wczoraj 4 zdrapki z tej samej paczki były puste!
Bardzo dawno już nie brałam tej zdrapki
Przed Świętami wzięłam jedną sztukę z nowej paczki i dopiero wczoraj zdrapałam
Siadło 200 zł Fajny prezent świąteczno-noworoczny
Wahałam się między nr 010 a 001
Jakby nie patrzeć minął drugi sezon świąteczny i nadal nikt nie wydrapał nagrody I ani nawet II stopnia. I teraz jeszcze takie pytanie czy w ciągu najbliższych 10 miesięcy nakład zdąży zejść z 40 do 10%, wówczas będzie jeszcze szansa na powrót kalendarza za 10zł.
Jakby nie patrzeć minął drugi sezon świąteczny i nadal nikt nie wydrapał nagrody I ani nawet II stopnia. I teraz jeszcze takie pytanie czy w ciągu najbliższych 10 miesięcy nakład zdąży zejść z 40 do 10%, wówczas będzie jeszcze szansa na powrót kalendarza za 10zł.
uderz w stół... dzisiaj ktoś odebrał 100 000zł w Szczecinie.