Premia 777 [563]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Premia 777 [563]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Premia 777 [563]
Co oni z nią zrobili.... Okropny format BIG 777, Ta okropna warstwa ścieralna a szata graficzna jeszcze gorsza
A miałem jeszcze nadzieje że będzie taka sama jak poprzednio
A miałem jeszcze nadzieje że będzie taka sama jak poprzednio

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
A mi się podoba. Jest taka fajna żywa. Wcześniejsza wydawała się być taka mdła. Szczególnie ta zielona
Czerwona jeszcze jako-tako się prezentowała.

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Mi się też podoba, czekam z niecierpliwością, moja ulubiona za 10zł od kiedy kalendarza za 10 się pozbyli, więc byle do następnego czwartku i drapiemy 

kawka28
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Emocje są skrajne :) Tabelka całkiem dobra, ale ja też jej nie kupię bo warstwa ścieralna jest najgorsza ze wszystkich zdrapek, wizualnie też mi nie nie podchodzi ;)
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Paczkę się będzie drapało 15 minut. I znów tragedia bo w co 2 paczce 50 zł. Uważam że te zdrapki to coraz gorsze. Widać to po ilości wpisów na forum. Drapie z 7 lat a jestem na forum może 2 lata ( nie wiedziałem że jest takie forum ) i te zdrapki coraz gorsze . Kiedyś było z 6-7 do drapania jak mieszkałem w hotelach bo jezdze dużo a teraz tylko się nastawiam na klub milionerów i niebieskie 500 w banku i może biały big. A kiedyś to nie wiadomo co było wybierać . A może to tak że kiedyś nie padały tak nagle odrazu główne wygrane . Kiedyś będąc w hotelu i mając kolekturę na dole to od 16 do 21 nocując służbowo byłem w stanie przegrać max 500 zł ale jaka frajda była i emocje . A teraz gorzej. Najlepsza meta to Białystok galeria jurowiecka i na gorze hotel . Wychodzisz z pokoju 6 kroków do windy od windy przez recepcje 10 kroków i kolektura i Irenka i Michał. I jeszcze jak zaczelem paczkę to mi przetrzymywali a teraz to 500 przegrasz w godzinę. Może 2
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Dlatego właśnie jak już to skubać po sztuce. Mniej boli bo z góry wiadome co na końcu bedzie ...
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Na stronie lotto jest napisane ze jedna glowna wygrana jest a nie dwie
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ale nakład jest już podany jak dla 2 głównych wygranych
Trzeba poczekać aż poprawią jedno z dwóch i wtedy będziemy pewni, wydaje mi się, że ktoś przepisał po prostu transzę z podstawowego regulaminu a nie 2 transze z informacji uzupełniających.

Trzeba poczekać aż poprawią jedno z dwóch i wtedy będziemy pewni, wydaje mi się, że ktoś przepisał po prostu transzę z podstawowego regulaminu a nie 2 transze z informacji uzupełniających.
- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Podoba mi się, na czarnym tle żywe kolory
szukanie siódemek jest ok, nie lubię szukać tych samych symboli, ale szukanie tylko siódemek jest jak najbardziej na plus. Już dawno nie drapalem, myślę że to będzie właśnie to 

Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.