Rodzaje warstwy ścieralnej na zdrapkach
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Rodzaje warstwy ścieralnej na zdrapkach
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Rodzaje warstwy ścieralnej na zdrapkach
Ja na podium stawiam "Ekstra Pensję" i jej odpowiedniki w grupie 2.
Wg mnie drapie się je jeszcze wygodniej niż te z grupy 1). Wiadomo - syfią strasznie - ale jak były różnego rodzaju polowania to brałem kartę, ciągnąłem po warstwie i już wszystko zdrapane. Można było 2-3 ruchami pozbyć się wszystkiego. Zdrapki z grupy 1) uważam jednak za bardziej maślane niż te z 2), a przez to trochę gorsze
Wg mnie drapie się je jeszcze wygodniej niż te z grupy 1). Wiadomo - syfią strasznie - ale jak były różnego rodzaju polowania to brałem kartę, ciągnąłem po warstwie i już wszystko zdrapane. Można było 2-3 ruchami pozbyć się wszystkiego. Zdrapki z grupy 1) uważam jednak za bardziej maślane niż te z 2), a przez to trochę gorsze

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Wiadomo to jest kwestia subiektywna, tym z grupy (2) też nie ujmuję bo uwielbiam drapać ekstra pensję czy vegas, a premię chyba nawet najlepiej mi sie drapało bo tam prawie nie ma tych błyskotek.
W grupie (1) czasami trafiają się buble, jak ktoś pamięta jedną edycję mega pensji, nie wiedzieć czemu strasznie ciężko się ją drapało a niby ta sama drukarnia. Obecne szczęśliwe linie (po korekcie graficznej) mają też jak to okresliłeś bardzo "maślaną" warstwę, a poprzednie edycje lepiej się drapało.
Jeszcze o jednym zapomniałem napisać
Zdrapki z punktów 1 i 2 mają dodruk na końcu, po ostatniej transzy.
Zdrapki z punktów 3 i 4 mają dodruk po każdej transzy.
W grupie (1) czasami trafiają się buble, jak ktoś pamięta jedną edycję mega pensji, nie wiedzieć czemu strasznie ciężko się ją drapało a niby ta sama drukarnia. Obecne szczęśliwe linie (po korekcie graficznej) mają też jak to okresliłeś bardzo "maślaną" warstwę, a poprzednie edycje lepiej się drapało.
Jeszcze o jednym zapomniałem napisać
Zdrapki z punktów 1 i 2 mają dodruk na końcu, po ostatniej transzy.
Zdrapki z punktów 3 i 4 mają dodruk po każdej transzy.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
W samo sedno. Tych z punktu 4 w ogóle nie biorę. Zastanawiam się dlaczego Różowe Złoto ma tak fatalną warstwę, skoro Białe Złoto jak pamietam było z logo „Scratch Fx”. Z tych najgorszych przeszkadza mi jeszcze to, że są cienkie, mało sztywne, zrobione „po taniości”... w ogóle mnie nie przyciągają mimo nawet ciekawej formuły jak Plaster Miodu. Pudełko czekoladek, tak jak napisałeś jest skopane przez zapach, gdyby nie to byłaby super zdrapka, choć wolę ją i tak niż te cienkie. Kwestia przyzwyczajenia do ostrożnego drapania
swoją drogą, jak już chcieli zapach, to mogli na górze zrobić pasek na zasadzie „potrzyj i powąchaj”, a tak sknocili pole gry.

-
- Świeżak
- Kontakt:
Scratch FX naprowadza nas na Pollard Banknote Limited - są właścicielem tego znaku towarowego.
Jeśli to oni drukują dla LOTTO to mają drukarnie w Kanadzie i w USA, przede wszystkim drukują dużo różnych zdrapek dla loterii stanowych kanadyjskich i amerykańskich.
Jeśli to oni drukują dla LOTTO to mają drukarnie w Kanadzie i w USA, przede wszystkim drukują dużo różnych zdrapek dla loterii stanowych kanadyjskich i amerykańskich.
- GracekGracekx321
- Cwaniak
- Kontakt:
Brylanty i Big 7 drapie mi się gorzej niż Klub Milionerów i Lotka. A to zdrapki z tej pierwszej grupy.
Najgorzej to chyba drapało mi się Pełny Portfel. Worek Pieniędzy też słabo
Najgorzej to chyba drapało mi się Pełny Portfel. Worek Pieniędzy też słabo