Worek pieniędzy [581]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Worek pieniędzy [581]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Worek pieniędzy [581]
Po pierwsze warstwa zła, po drugie pasowało by bardziej worek cegieł 

Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Sama zdrapka jest po prostu kopią "Deszczu Pieniędzy" w gorszej odsłonie graficznej i warstwie. Mimo średniawej tabeli deszcz kupowałem ze względu na 2 różne gry i śmieszną grafikę, a worek pieniędzy już mnie nie przekonuje. Raczej nie będę tego kupował.
Co do wygranych to przypominam, że w paczce jest dosyć dużo 10-tek od 2 do chyba nawet 5 sztuk, a 30zł jest w 75% paczek. Idzie to trafić, sam wielokrotnie miałem te kwoty, ale teraz się już nie skuszę.
Nowy ranking zdrapek za 2zł: Szybkie 50, Biały Kot, Super 7, Worek Pieniędzy, Pensja, Kocham Zimę. To została jeszcze królewska ale na poznanie tabelki przyjdzie nam czekać pewnie z miesiąc albo i dłużej. No chyba że ktoś po znajomości dowie się od kolektora jakie są stopnie gdy przywiozą zdrapke do kolektury. Mi wystarczy wiedzieć czy w królewskiej są te same stopnie jak w kopalni.
Co do wygranych to przypominam, że w paczce jest dosyć dużo 10-tek od 2 do chyba nawet 5 sztuk, a 30zł jest w 75% paczek. Idzie to trafić, sam wielokrotnie miałem te kwoty, ale teraz się już nie skuszę.
Nowy ranking zdrapek za 2zł: Szybkie 50, Biały Kot, Super 7, Worek Pieniędzy, Pensja, Kocham Zimę. To została jeszcze królewska ale na poznanie tabelki przyjdzie nam czekać pewnie z miesiąc albo i dłużej. No chyba że ktoś po znajomości dowie się od kolektora jakie są stopnie gdy przywiozą zdrapke do kolektury. Mi wystarczy wiedzieć czy w królewskiej są te same stopnie jak w kopalni.
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Trafiłem numery od 11 do 16 i w 16 było 4 zł pod siódemka. 4 zł to DDD, reszta puste
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Wziąłem tradycyjnie w dniu premiery 3 sztuki, i w nich 2 zwroty. Potem pójdę wymienić, jakby coś więcej było to napiszę.
-
- Maniak
- Kontakt:
Wziąłem 5 sztuk, paczka prawie nowa (bez 2 albo 3 zdrapek). No i wszystko puste. Warstwa taka średniawa, wygląda w miarę.. ale tabela spartolona faktycznie. Dla mnie to gorsza wersja Kopalni Diamentów za którą tęsknię ; ). W Kocie też mi nie poszło nic na premierę, ale z tej dwójki zdrapek chyba zostanę przy nim. I łudzę się na przyjemną tabelę i fart w Królewskiej za 2, chyba wchodzi czerwcowo jakoś.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Jedna pustą, A w drugiej 30 zł rozłożone na 2 pola
. Porem wymieniam dalej.
Dodano po 1 godzinie 53 minutach 32 sekundach:
Wymieniłem na trzy sztuki też losowane, i w jednej 10 zł.
potem pójdę wymienić dalej.

Dodano po 1 godzinie 53 minutach 32 sekundach:
Wymieniłem na trzy sztuki też losowane, i w jednej 10 zł.

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
U mnie na 10 sztuk: 1x5 (EEE), 1x4 (DDD), 2x2zł (AAA). Deszcz pieniędzy pod wieloma względami o wiele przyjemniej mi się drapało, raczej nie często będe ją kupował "worek".

Dodano po 10 minutach 1 sekundzie:
P.S. ktoś już trafił główną w Toruniu
Skoro worek pieniędzy jest odświeżeniem deszczu pieniędzy to moim zdaniem Królewska jest odświeżeniem kopalni diamentów, ja już się nie mogę doczekać bo kopalnie to jedne z najlepszych zdrapek za 2zł, a teraz będą nawet ładniejsze kolorki i lepsza warstwa ścieralnaSollen pisze: ↑06 maja 2021, 11:18Wziąłem 5 sztuk, paczka prawie nowa (bez 2 albo 3 zdrapek). No i wszystko puste. Warstwa taka średniawa, wygląda w miarę.. ale tabela spartolona faktycznie. Dla mnie to gorsza wersja Kopalni Diamentów za którą tęsknię ; ). W Kocie też mi nie poszło nic na premierę, ale z tej dwójki zdrapek chyba zostanę przy nim. I łudzę się na przyjemną tabelę i fart w Królewskiej za 2, chyba wchodzi czerwcowo jakoś.

Dodano po 10 minutach 1 sekundzie:
P.S. ktoś już trafił główną w Toruniu

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Niezły rarytas shizer! U mnie tradycyjnie 1 szt. (036) i zwrot. Jakoś niezbyt przypadła mi do gustu, chyba za 2 zł będę czasem drapał Koty.