[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 97: A non-numeric value encountered [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 142: A non-numeric value encountered Czarny kot biały kot [578] - Strona 3 - forumlotek.pl
Dzisiaj 3 koty białe i wszystkie puste, a 2 czarne oba wygrane: 1x20zł, 1x2zł :) Podoba mi się ta zdrapka i szkoda że nie dali wygrywających symboli bo wtedy to już w ogóle fajnie by się drapało. Przypomina się Jaś Fasola który zawsze brałem po 3-4 sztuki i prawie za każdym razem miałem 10 lub 20 złotych, tam jednak więcej frajdy dawały miśki do drapania ;)
Oj kociarze ; ) U mnie słabo ostatnio wszystko szło, toteż drapałem mało po 1-2 szt. i nie codziennie. Segment zdrapek za 2 zł zawsze mimo wszystko lubiłem, ale ostatnie miesiące kicha totalna to odpuszczałem. Dziś małe przełamanie, niby niewiele... ale cieszy jak zawsze przy drobnicy. Czarny kot pusty, a biały dał dwie dyszki. Jak mam brać ten Worek albo Królewską to już wolę kocury.