Klub Milionerów [525]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Klub Milionerów [525]
Nawet się nie spodziewałem widzę sejf 100 zł razy 2 To mówię nic więcej nie ma to mówię idę po setkę otwieram nasze strony na to patrzy 500 musisz mieć miło mi tak że tak pokazaliście mi to
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Brawo za trafienie pińcet plus
-
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
Gratuluję 

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
No tak niespodziewanie
-
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
No, ja też wziąłem jedną i niespodziewanie wpadło 50 tyś.
Znalazłeś się w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
5 Inni to lubia
Po wczorajszej wygranej w siódemce zachodziłem w głowę co by tu kupić. W końcu zdecydowałem się na zakup kilku gorących zdrapek, m.in. klubu milionerów. Ku mojemu zdziwieniu drugi raz w tej zdrapce wpadła mi stówka
Po dwóch dniach mam trochę złotówek na plusie, morale wzrosły i teraz zastanawiam się nad jakąś paczką czy coś, ale nie wiem jeszcze w co uderzyć.

Po dwóch dniach mam trochę złotówek na plusie, morale wzrosły i teraz zastanawiam się nad jakąś paczką czy coś, ale nie wiem jeszcze w co uderzyć.
- Załączniki
-
- 100zł.jpg (94.1 KiB) Przejrzano 1860 razy
- Filemon
- Lubi chajc
U mnie ta zdrapka jest już trudno dostępna.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Ja Grzybku w poniedziałek wyjeżdżam w trasę na cały tydzień i będę sobie w hotelach drapał. Nastawiam się na klub milionerów i dobry rok. Pare paczek sobie wezme bo jestem wygłodniały bo tydzień byłem nad morzem i nie mogłem uprawiać hazardu. We wrześni też będę to Ci wykupiegrzybek pisze: ↑06 sie 2021, 17:30Po wczorajszej wygranej w siódemce zachodziłem w głowę co by tu kupić. W końcu zdecydowałem się na zakup kilku gorących zdrapek, m.in. klubu milionerów. Ku mojemu zdziwieniu drugi raz w tej zdrapce wpadła mi stówka![]()
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
A proszę bardzo ;) Na pewno całą paczkę klubu mil. kupisz bez problemu w karuzeli i kolekturze na warszawskiej, w innych punktach nie zawsze już ta zdrapka jest. Gdybyś był zainteresowany jakąs zdrapką za 5zł to u mnie są dobre nr paczek w bondzie, fast cash, kasa kasa i premii.Krzysiek300 pisze: ↑07 sie 2021, 14:04Ja Grzybku w poniedziałek wyjeżdżam w trasę na cały tydzień i będę sobie w hotelach drapał. Nastawiam się na klub milionerów i dobry rok. Pare paczek sobie wezme bo jestem wygłodniały bo tydzień byłem nad morzem i nie mogłem uprawiać hazardu. We wrześni też będę to Ci wykupie 😀
-
- Cyc
- Kontakt:
Rzadko kupuję zdrapki ale jak jest coś gorącego to się "uaktywniam". Dorwałem kilka Klubów ale niestety bez powodzenia. Ze względu na cenę zdrapki odpuszczam już temat. I tu pojawia się pytanie ode mnie - czy jest obecnie zdrapka z większym prawdopodobieństwem trafienia głównej wygranej?