Jesli chodzi o same wygrane to życzcie mi jakiejkolwiek nagrody losowej

grzybek pisze: ↑24 sie 2021, 18:11Kupiłem paczkę, ostatecznie zdecydowałem się na krzyżówkę xxl żeby przeprowadzić dawno zapowiadany test, czyli najpierw na spokojnie przejrzę wszystkie 25 losów po czym postaram się wybrać 6-7 które moim zdaniem będą wygrane. Twierdzę że w krzyżówkach da się przewidzieć wygraną lub pustaka na podstawie układów słów i bonusa, zatem sprawdzę czy uda mi się to zrobić. Postaram się też wskazać te które na 99% będą puste![]()
Jesli chodzi o same wygrane to życzcie mi jakiejkolwiek nagrody losowej![]()
![]()
Najłatwiej jest w tych po 3 zł, jest 19 słów i 2 wyrazy nie mają literki A to ułożą się tylko te dwa wyrazy, bo A nie dadzą.sieper83 pisze: ↑24 sie 2021, 19:55grzybek pisze: ↑24 sie 2021, 18:11Kupiłem paczkę, ostatecznie zdecydowałem się na krzyżówkę xxl żeby przeprowadzić dawno zapowiadany test, czyli najpierw na spokojnie przejrzę wszystkie 25 losów po czym postaram się wybrać 6-7 które moim zdaniem będą wygrane. Twierdzę że w krzyżówkach da się przewidzieć wygraną lub pustaka na podstawie układów słów i bonusa, zatem sprawdzę czy uda mi się to zrobić. Postaram się też wskazać te które na 99% będą puste![]()
Jesli chodzi o same wygrane to życzcie mi jakiejkolwiek nagrody losowej![]()
![]()
w grze losowej można przewidzieć wygraną?? nie sądze
możesz zdradzić swój sposób
"na podstawie układów słów i bonusa"
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 21 gości