Różowy Diament [599]
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Różowy Diament [599]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak
- Kontakt:
Jak na premierę przystało mój tata wziął 2 sztuki i.... 25 zł wydrapał i bodajże 5 zł. Wymienił to (z częściową wypłatą) a tu niespodzianka - 50 zł! niestety nie mam zdjęcia, bo pieniądze juz w portfelu 

Lola
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja się w ogóle dziwię że ta zdrapka w drukarni przeszła test jakości tj. warstwy ścieralnej. Przecież tam kontrolerzy na danym etapie prac sprawdzają kilka płatów, jeśli warstwa schodzi dobrze to drukują dalej i wysyłają do TS, a jak zła to ustawiają inaczej parametry i poprawiają druk. Pudełko miało tłustą warstwę przez efekt zapachowy, ale dlaczego typowa zdrapka dla "Scrtach FX" ma tak słabą warstwę. Nie wiem co tu się wydarzyło i kto dopuścił ten bubel do sprzedaży 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
LITERKI KONTROLNE: 5 zł-BBB, 10-EEE, 15-GGG, 25-UUU, 50-RRR dalej nieznam .
- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ja miałam patent na Pudełko Czekoladek - wbicie się od prawej i jedno pociągnięcie przez całą warstwę do lewej (odchodziło leciutko i bez problemu), ale tutaj ani plastik, ani drewno, ani moneta nie chciały zadziałać
Oj, już sobie wyobrażam skonfundowanie sprzedawców, kiedy będą dostawać podrapane numery kontrolne...
A dyszkę z Różowych Diamentów wymieniłam na złotówkowe VaBank i Na Szczęście z automatu - tarło się przyjemnie, ale tylko złotówka wpadła 

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
No czymś pudełko czekoladek trzeba było zastąpić. Zdaje mi się że tutaj warstwa ścieralna jest gorsza.
A tak to jeden pustak i zwrot pod liczbą. Papa zdrapko, dla mnie nie istniejesz.
A tak to jeden pustak i zwrot pod liczbą. Papa zdrapko, dla mnie nie istniejesz.
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
2 Inni to lubia
kupiłem wczoraj 1szt, i faktycznie mimo nowego drapaka nie szło tego drapać, więcej tego do rąk nie biorę...a temu co zdrapie całą paczkę stawiam flaszkę 

- Dirtyang94el
- Świeżak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Już widziałem dzisiaj awanturę w kolekturze jak ktoś zdrapał litery kontrolne . Wygrana była na szczęście 5 zł tylko i facet co wygrał podarł i wyszedł a zrozumiał że zdrapał ale mówi pani tego się drapać nie da i wyszedł powiedział pierd… te wszystkie zdrapki
Dodano po 32 sekundach:
Oj cyfry zdrapał
Dodano po 32 sekundach:
Oj cyfry zdrapał
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Kupiony pierwszy i ostatni pustak 
Warstwa tragedia i formuła której nie lubię
Warstwa tragedia i formuła której nie lubię
kawka28