Gwiezdna Fortuna [608]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Gwiezdna Fortuna [608]
Jedna sztuka kupiona i 30 zł (HHH) w numerze 006 pod symbolem gwiazdy.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jedna sztuka nr7 i 20 zl pod symbolem dolara. Przedzial -030058-007
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Witam. Dopiero dziś zakupiłem 4 sztuki( wczoraj po południu nie można było zakupić) wersja czerwona przedział 000658- nr 14 22 23 24-wszystkie niestety pustaki.Bardzo ciężko się drapie-porażka.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja też bym wolał żeby przywrócili Pudełko. Tak czułem, że jeszcze za nim zatęsknimy. Najśmieszniejsze ze Gwiezdna Fortuna i Różowy Diament są ze ScratchFX, czyli warstwa, która była uznawana przez nas zawsze za najlepsząMobilisA075 pisze: ↑10 gru 2021, 11:52Pudełko miało lepsza warstwę niż te badziewie, wolałbym żeby je przywrócili zamiast tej zdrapki. Tą zdrapke to można zdjęciem nazwać, skoro tak trudno się drapie, łatwiej przebić zdjęcie niż z drapać warstwęNutaharion pisze: ↑10 gru 2021, 11:10Będzie leżeć latami jak "Pudełko czekoladek" i pewnie zakończą sprzedaż przy nakładzie 30-40% właśnie z dwiema głównymi w obiegu![]()

- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Kokosowa też ma warstwę złaDraper pisze: ↑10 gru 2021, 19:25Ja też bym wolał żeby przywrócili Pudełko. Tak czułem, że jeszcze za nim zatęsknimy. Najśmieszniejsze ze Gwiezdna Fortuna i Różowy Diament są ze ScratchFX, czyli warstwa, która była uznawana przez nas zawsze za najlepsząMobilisA075 pisze: ↑10 gru 2021, 11:52Pudełko miało lepsza warstwę niż te badziewie, wolałbym żeby je przywrócili zamiast tej zdrapki. Tą zdrapke to można zdjęciem nazwać, skoro tak trudno się drapie, łatwiej przebić zdjęcie niż z drapać warstwęNutaharion pisze: ↑10 gru 2021, 11:10Będzie leżeć latami jak "Pudełko czekoladek" i pewnie zakończą sprzedaż przy nakładzie 30-40% właśnie z dwiema głównymi w obiegu![]()
śmiech na sali…
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Praktycznie rzecz biorąc to od maja/czerwca tego roku 95% nowych losów ma spierdzieloną warstwę bez względu na to gdzie było drukowane. Wkurza już mnie to, nie wiem czy TS robi to umyślnie i złośliwie czy są tak nieświadomi jak bardzo spartaczony produkt sprzedają...
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Oczywiście że złośliwie, żeby jak najmniej wygranych wypłacić i mieli dla siebie większe zyskigrzybek pisze: ↑10 gru 2021, 21:44Praktycznie rzecz biorąc to od maja/czerwca tego roku 95% nowych losów ma spierdzieloną warstwę bez względu na to gdzie było drukowane. Wkurza już mnie to, nie wiem czy TS robi to umyślnie i złośliwie czy są tak nieświadomi jak bardzo spartaczony produkt sprzedają...
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Miałam jej nie kupować, ale moje ulubione za 3zł to ostatnio głównie pustaki, więc 20zł wygrane w extra liniach wymienię na nie jedne i test gwiezdnej, grupa za 10zl wydaje się taka optymalna tylko co innego teraz jest wartego uwagi
krzyżówki za 10 Nie lubię i mimo że się dłużej drapie to bardziej mnie męczy niż sprawia przyjemność i na końcu wnerw że pustak 

kawka28
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
Sprobowałam Gwiezdnej Fortuny, z efektem jak podejrzewałam pustak do kolekcji, nie trafił mi się taki ładny okaz jak Mejkapowi na dzisiejszym zdrapmasie
Jutro spróbuje plastra miodu ale ogólnie wolę zostać przy stałym pakiecie plus kalendarz po okienku narazie bez efektu. Marzą mi się brylanty i droga do miliona ale trochę szkoda 50zł na 2 zdrapki chyba że jeszcze Mikołaj sypnie
Dziś w kolekturze gość drapał chyba 4 albo 5 zdrapek brylanty I poszedł wymienić jedyną wygraną 60zl chyba na kolejne ale nie wiem jak efekt bo już poszłam.

Jutro spróbuje plastra miodu ale ogólnie wolę zostać przy stałym pakiecie plus kalendarz po okienku narazie bez efektu. Marzą mi się brylanty i droga do miliona ale trochę szkoda 50zł na 2 zdrapki chyba że jeszcze Mikołaj sypnie

Dziś w kolekturze gość drapał chyba 4 albo 5 zdrapek brylanty I poszedł wymienić jedyną wygraną 60zl chyba na kolejne ale nie wiem jak efekt bo już poszłam.
kawka28
-
- Cwaniak
- Kontakt:
W kolekturze koło mnie doszło do awantury w związku z warstwą i zdartymi kontrolnymi. Facet wygrał 5 dyszek, ale kolektor nie mógł wypłacić i wysłał go na Palacza do oddziału, krzyczał że nie ma czasu i że szajs sprzedają, a za nim babcia wydrapała symbol gwiazdki ale zdarła kwotę i nie wiadomo było ile wygrała. Kolektor ostrożnie zdrapywać w poszukiwaniu kontrolnych i okazało się, że to zwrot. Cyrk jest z tą zdrapką.