Gwiezdna Fortuna [608]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Gwiezdna Fortuna [608]
Wzięłam dwie sztuki premierowo (jedną czerwono-zieloną i jedną biało-złotą), ledwo udało mi się je zdrapać, przy czym trud się nie opłacił, bo oba pustaki... 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Szukałem kasa kasa i nie było ale trafiłem na białą wersję gwiazdkowej i na 2 szt dwa pustaki i jeszcze wnerw przez warstwę nieścieralną.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ta warstwa to pancerz ochronny nie do zdarcia. To tak jakby się chciało zadrapać kolorowy napis z opakowania jakiegoś produktu. Kretynizm!
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Wzięta zdrapka nr 10 i 100 zł litery kontrolne OOO.
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Dodek TV na YT mówił że fajna warstwa. Ale on ma nietypowy drapak, to jemu schodzi
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Ktoś na fb trafił 10 tyś.
. Tyle osób trafia 3 różne litery z wygranymi, a ja max 500 ponad rok temu 

Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ja drapię od wielu, wielu lat, a moja największa wygrana to 100 złotych (i to tylko 3 razy w życiu mi się trafiło)MobilisA075 pisze: ↑24 gru 2021, 7:40Ktoś na fb trafił 10 tyś.![]()
. Tyle osób trafia 3 różne litery z wygranymi, a ja max 500 ponad rok temu

Biała wersja ma okropną warstwę, ale tę czerwoną drapie się nieco lepiej.
-
- Świeżak
- Kontakt:
W wykazie na stronie lotto wynika, że obydwie główne wygrane jeszcze są, ale... jak ktoś nie chciał się męczyć drapaniem i odkrył tylko kontrolne, to "po ptokach".Draper pisze: ↑17 gru 2021, 11:38W kolekturze koło mnie doszło do awantury w związku z warstwą i zdartymi kontrolnymi. Facet wygrał 5 dyszek, ale kolektor nie mógł wypłacić i wysłał go na Palacza do oddziału, krzyczał że nie ma czasu i że szajs sprzedają, a za nim babcia wydrapała symbol gwiazdki ale zdarła kwotę i nie wiadomo było ile wygrała. Kolektor ostrożnie zdrapywać w poszukiwaniu kontrolnych i okazało się, że to zwrot. Cyrk jest z tą zdrapką.
W "Pudełku czekoladek" przynajmniej kontrolne były rozrzucone po całej zdrapce i trzeba było prawie całą warstwę zdrapać, żeby je zobaczyć (zostało 6 z 9 głównych).
Tak z ciekawości: wykazy dostępnych wygranych są robione na podstawie zgłoszonych wygranych, czy tylko sprzedanych losów (otwarciu paczki)?
Podejrzewam, że pierwsza opcja bardziej jest realna. Jak ktoś popatrzył na kontrolne i wywalił do kosza, to nie ma takiej wygranej "odciągniętej" z wykazu.
Dodano po 5 minutach 18 sekundach:
Poprawka, trochę pospieszyłem się - kontrolne raczej były w jednym miejscu (?), to liczba kontrolna była gdzieś pośrodku (?). Przynajmniej w niektórych zdrapkach tak jest.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Czyli nie ma głównych wygranych już w tej zdrapce?
- pat94
- Cwaniak
- Kontakt:
https://jakazdrapka.pl
tutaj masz rozpiskę wszystkich zdrapek