Zodiak [613]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cyc
- Kontakt:
Re: Zodiak [613]
Szczerze, spodziewałam się, że to będzie zdrapka w stylu dawnego Zodiaka, a nie Bonus7 czy Platyna z innymi ikonami...
Fajnie by było, gdyby wszystkie dawne zdrapki mialy nowe wydanie. I te stare Jaś Fasola, Bitwa Morska, Orzeł Reszka czy kopalnia (diamentów, szafirów, rubinów) ale faktycznie, jak ktoś słusznie zauważył, najlepsze wydanie Zodiaka było za 2zł. W punkcie,gdzie najczęściej kupuje zdrapki za szybą do dziś jest włożona wygrana zdrapka Zodiaka za 2zł (wygrana chyba 100zł). I grafika była ładna i prosta w graniu.
Fajnie by było, gdyby wszystkie dawne zdrapki mialy nowe wydanie. I te stare Jaś Fasola, Bitwa Morska, Orzeł Reszka czy kopalnia (diamentów, szafirów, rubinów) ale faktycznie, jak ktoś słusznie zauważył, najlepsze wydanie Zodiaka było za 2zł. W punkcie,gdzie najczęściej kupuje zdrapki za szybą do dziś jest włożona wygrana zdrapka Zodiaka za 2zł (wygrana chyba 100zł). I grafika była ładna i prosta w graniu.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Jutro premiera tegoż wynalazku 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Zdrapka aż taka zła nie jest, ale jak Zodiak to tylko po 2zł z bonusem. Jutro pewnie kupię 4 kolory, potem raczej będą ja omijał żeby przypadkiem nie nabijać sprzedaży tej zdrapce w obawie przed jej kolejną edycją.
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Dostałem 1sztukę przedpremierową (ogień, żolta). Nic innego wypisz wymaluj zdrapa bonus 7 , tylko symbole inne i warstwa mam wrażenie ta sama. Co mają wsplnego z zodiakiem symbole , to nie wiem. Pomieszane zzwierzaki , sprzet rtv ,agd i muzyczny w symbolach
. Generalnie tak jak pisaliscie powyżej,.brak pomysłu na ciekawą formułe.

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Yyy tzn. ty tak na poważnie? faktycznie w Zodiaku jest Zoo, AGD oraz sprzęt audio????????
to już jest totalny upadek.

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Popyt na zdrapki jest tak duży, że sprzeda się wszystko. Nawet jak będą symbole z gównem i gówno będzie do wygrania.
-
- Cyc
- Kontakt:
Ja tego G * * * * nawet nie kupię, poczekam aż ktoś zdrapie i zostawi puste. Tak jak wcześniej pisaliście, Zodiak to tylko za 2 zeta i 12 znaków.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Wlasnie kupilem jedną i pewnie 50 jest. Lece do drugiej budy wyplacić i jakie keno puscic.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
mzielakzielakm miał rację: Antena, Sputnik, UFO, Statek

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Kupiłem 4 sztuki po kolorze, w żółtej i różowej po zwrocie CCC. Te dwie chyba wymienie dalej na Zodiaka, dam mu szanse
Ufo Sputnik i Antena mnie zaskoczyły