Krzyżówka XXL [588]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Krzyżówka XXL [588]
I podobno co czwarta zdrapka wygrywa
. W tym przypadku to się raczej nie sprawdza, i właśnie późnej ktoś ma serię pustaków pod rząd.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
SedinaWin łącze się w bólu

Dodano po 2 minutach 30 sekundach:
Zatara gratki czyli albo można sporo zyskać albo stracić tak jak ja A u mnie ostatnio to raczej same wtopy
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Kolejna główna wygrana w Ełku w tej zdrapce wpadła zostały tylko już 3 bądź 4 z 6 także pewnie w miesiąc bądź dwa już nie będzie żadnej głównej bo mały nakład procentowy jej został:)
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Pozostało jeszcze 22% w sprzedaży 4 główne A już jest problem z kupnem tej zdrapki
w niektórych kolektórach

-
- Cyc
- Kontakt:
Sporo się kręcę po Poznaniu i praktycznie wszędzie są, Środa Wlkp. tak samo. Często Bydgoszcz i podobnie. Ostatnio nawet trafiłem pomarańczową wersję. A tak to zwykle niebieskie. Często kupuję 3 sztuki pod rząd. Czasami 3 pustaki, czasami 3 wygrane. Max 50 zł. trafiłem.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
W Bydgoszczy jedna z głównych w XXL padła 

- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:
To może i lepiej, bo ona za bardzo kusi - u nas w każdej kolekturze i mniejszych punktach. Nie wiem, może Pomorze Zachodnie mało kupuje lub dostaje na końcu jakieś zalegające paczki, ale tutaj przeważnie wszystko jest i to w nadmiarze (często wręcz wciskane, jak właśnie ŚO, które u niektórych zalega, a chętnych brak)...

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja tylko przypomnę że pierwsza główna w tej zdrapce padła dopiero po ponad 3 miesiącach od dnia premiery. W większości kolektur o tym czasie pomarańczowa kończyła swój żywot i na wierzch wyłaziła niebieska w której niedługo potem też się posypały główne. Na ten moment na trafienie oczekują 4 po 150tys, 3 na pomarańczowej i 1 na niebieskiej.
Jesli mam być absolutnie szczery to mam podstawy sądzić że w wersji pomarańczowej nie ma już żadnej głównej, wszystkie przepadły w tym trzymiesięcznym czasie zastoju, za sprawą najpewniej amatorów literek kontrolnych. Tak więc moim zdaniem z rzekomych 4 głównych w obiegu jest jeszcze tylko 1 na niebieskiej, jak ona padnie to po krzyżówce.
Jesli mam być absolutnie szczery to mam podstawy sądzić że w wersji pomarańczowej nie ma już żadnej głównej, wszystkie przepadły w tym trzymiesięcznym czasie zastoju, za sprawą najpewniej amatorów literek kontrolnych. Tak więc moim zdaniem z rzekomych 4 głównych w obiegu jest jeszcze tylko 1 na niebieskiej, jak ona padnie to po krzyżówce.
- Załączniki
-
- xxl.jpg (22.88 KiB) Przejrzano 4386 razy
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Grzybku dzięki za info Ale szkoda tych głównych jakby faktycznie było jak piszesz nie rozumie tylko jednego po cholerę ktoś kupuje krzyzowki I tak marnuje zdrapkę.grzybek pisze: ↑26 sty 2022, 0:36Ja tylko przypomnę że pierwsza główna w tej zdrapce padła dopiero po ponad 3 miesiącach od dnia premiery. W większości kolektur o tym czasie pomarańczowa kończyła swój żywot i na wierzch wyłaziła niebieska w której niedługo potem też się posypały główne. Na ten moment na trafienie oczekują 4 po 150tys, 3 na pomarańczowej i 1 na niebieskiej.