Mega Pensja [454]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Re: Mega Pensja [454]
Dzisiaj 20 zł w nr 003 i pustak w nr 009 

- Ulaa02
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Nr 10 i było 20 zł 
- tereska1975
- Lottożłop
- Kontakt:
- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
Dziś w spożywczaku:
- Poproszę jedną mega pensję za 10 zł.
- To jest zdrapka?
- Tak.
- Za 10 zł?
- Tak.
- I tak ma być napisane? Mega pensja?
- Tak.
Obie sprzedawczynie zdziwione. Jedna znalazła giga pensję i mi pokazuje. Mówię, że nie to, ma być za 10. To stwierdziły w końcu, że nie mają.
No żesz k... Wypadało by się orientować, jak się już obsługuje lottomat. Zdrapka weszła w końcu 10-go. Pewnie im leży schowana cała nie wprowadzona paczka. Więcej tam nie pójdę nigdy po nic. Ja nie rozumiem, jak można coś robić zawodowo i się tym nie interesować w ogóle.
- To jest zdrapka?
- Tak.
- Za 10 zł?
- Tak.
- Tak.
Obie sprzedawczynie zdziwione. Jedna znalazła giga pensję i mi pokazuje. Mówię, że nie to, ma być za 10. To stwierdziły w końcu, że nie mają.
No żesz k... Wypadało by się orientować, jak się już obsługuje lottomat. Zdrapka weszła w końcu 10-go. Pewnie im leży schowana cała nie wprowadzona paczka. Więcej tam nie pójdę nigdy po nic. Ja nie rozumiem, jak można coś robić zawodowo i się tym nie interesować w ogóle.
- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
To tak jak ja w punkcie w markecie gdzie od niechcenia nowe paczki otwierają.Chodziłem tam od wtorku z pytaniem czy otworzyli nową paczkę mega pensji to ciągle że nie,wczoraj machnąłem ręką i ugryzłem się w język bo chciałem powiedzieć żeby zamknęli te lotto jak tu wyboru nie ma.Lotta pisze: ↑22 wrz 2018, 12:54Dziś w spożywczaku:
- To jest zdrapka?
- Tak.
- Za 10 zł?
- Tak.
- Tak.
- Ulaa02
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Kiedyś na stacji benzynowej poprosiłam o krzyżówkę XXL za 10 zl. Pani szuka szuka i pokazuje te za 3 zł i pyta czy ta, mówię że nie, że większa. Pani znowu szuka i pokazuje mi krzyżówkę za 5 zł i pyta czy ta, ja jej znowu mówię że nie, że jeszcze większa. Pani patrzy na mnie jak na jakąś nienormalna i dalej szuka i w końcu wyciąga tę odpowiednią i pyta czy ta, a ja tylko kiwnelam głowąLotta pisze: ↑22 wrz 2018, 12:54Dziś w spożywczaku:
- To jest zdrapka?
- Tak.
- Za 10 zł?
- Tak.
- Tak.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Skąd ja to znam, w tych nieogarniętych punktach jak poprosisz o krzyżówkę to zaczynają szukać i zawsze, ale to zawsze pokazują wszystkie tylko nie tę o którą nam w danym momencie chodzi. Np. kiedyś chciałem krzyżówkę za 5zł, sprzedawca pokazuje mi zimową, ja mówię, że nie ta. Potem pokazuje mi zwykłą za 3zł ja mówię, że nie ta, że ma być większa, po czym daje krzyżówkę XXL za 10zł... Ostatni rodzaj krzyżówki jaki został to ta za 5zł i w końcu mi ja podaje
Niektórzy są totalnie nieobeznani i nawet nie pomyślą logicznie, że im zdrapka droższa tym musi być większa...
Albo czasami tłumaczę, że poproszę dużą krzyżówkę za 10zł potrójną (z trzema polami), i wyjmują podwójną za 5zł i jeszcze często pod nosem mówią "O, to chyba ta"...

Albo czasami tłumaczę, że poproszę dużą krzyżówkę za 10zł potrójną (z trzema polami), i wyjmują podwójną za 5zł i jeszcze często pod nosem mówią "O, to chyba ta"...
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
To jest właśnie kwintesencja zakupów w takich punktach. Przy polowaniach już też miałem dość jak okazywało się że jakaś paczka zdrapek przeleżała 2 lata w jakiejś zakurzonej skrzynce po piwie i jaśnie księżniczki robiły łaskę szukając ich.
Dopiero argument że w siedzibie Lotto mówili że tutaj są i pokazanie im na stanie motywowało "no przecież gdzieś muszą być, lepiej znajdźmy bo będą kazali za nie zapłacić".
Dopiero argument że w siedzibie Lotto mówili że tutaj są i pokazanie im na stanie motywowało "no przecież gdzieś muszą być, lepiej znajdźmy bo będą kazali za nie zapłacić".
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
To nie był pierwszy raz, kiedy obsługa była tam niewłaściwa - do tej pory nie wiem, czy jedna pani nauczyła się wprowadzać wygrane zdrapki
ja już im podziękuje, mam inne miejsca do wyboru. Szkoda moich nerwów. Najbardziej mnie zdziwiło, że obie były takie niezorientowane, bo jedna by mnie aż tak nie zdziwiła - znając jej poziom obsługi.

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Dwie sztuki z nowej paczki: w nr 001 30 zł i pustak w nr 025