Typowanie liczb LOTTO
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: Typowanie liczb LOTTO
EJ po prostu utopilo Lotto. I mają teraz nie lada problem. A jak ludzie widzą ile marna 4/6 w Lotto to już w ogóle szkoda gadać.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Wygrane za 4 są tak tragicznie płatne, że powinni obowiązkowo wprowadzić jakąś kwotę gwarantowaną typu 150 zł, bo w plusie jest 100. Podobnie 5 bo już teraz często są mniej płatne niż te z plusa. Teraz opłaca się tylko grać zawsze z plusem, bo wygrane są tam gwarantowane i można być pewnym choć kwot minimalnych za nie.
Zagrałem 2 zakłady CT z plusem na dziś, liczby niezbyt dobre dała maszyna, ale przy tym co się teraz dzieje to tylko na CT warto typować.
Zagrałem 2 zakłady CT z plusem na dziś, liczby niezbyt dobre dała maszyna, ale przy tym co się teraz dzieje to tylko na CT warto typować.
- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja dziś 2 zakłady WT.
W sumie nie wiedziałam, że te czwórki teraz takie słabe bo sama nigdy czwórki nie trafiłam, więc nie zwracałam uwagi, ile za nie płacą
W sumie nie wiedziałam, że te czwórki teraz takie słabe bo sama nigdy czwórki nie trafiłam, więc nie zwracałam uwagi, ile za nie płacą

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja też ma 2 zakłady z plusem i jednorazowo z SS
Dostałem kod loterii ale oczywiście pusty.

Dostałem kod loterii ale oczywiście pusty.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Skoro 100zł w Plusie, to 200zł minimum w Lotto powinno byćciacho1984 pisze: ↑22 wrz 2018, 8:55Wygrane za 4 są tak tragicznie płatne, że powinni obowiązkowo wprowadzić jakąś kwotę gwarantowaną typu 150 zł, bo w plusie jest 100. Podobnie 5 bo już teraz często są mniej płatne niż te z plusa. Teraz opłaca się tylko grać zawsze z plusem, bo wygrane są tam gwarantowane i można być pewnym choć kwot minimalnych za nie.

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Mnie się zdaje, że jest tu problem z ilością grających. Graczy jest coraz mniej i wygrane coraz mniejsze.
- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
1/6 tylko. Chyba wolę jednak grać w lotto jednym zakładem CT, z plusem oczywiście, bo w tej grze moje typy się nie sprawdzają. W mini wolę WT 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Oczywiście nic, przerzucam się tylko na mini lotto, jak będzie kumulacja powyżej 15 mln to pewnie coś puszczę wtedy.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
2/6 CT w Plusie z obokiem do czwórki 
09,16,24,25,27,47

09,16,24,25,27,47
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
U mnie 2/6 z obokiem i 1/6 z trzema obokami... ehhh oboki