Mega Pensja [454]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Mega Pensja [454]
ER33 ty chyba mi numerki zdrapek będzie wybierała - co kupisz dwie sztuki to jedna wygrana i straty nie masz ;D
Edit: w ogóle czym się kierujesz wybierając np dwie sztuki. Z historii wpisów widzę, że nie bierzesz obok siebie tylko np. 15 i 25, 3 i 9 itp. kierujesz się jakimś przedziałem pomiędzy numerami? czemu akurat te numery a nie inne?
Edit: w ogóle czym się kierujesz wybierając np dwie sztuki. Z historii wpisów widzę, że nie bierzesz obok siebie tylko np. 15 i 25, 3 i 9 itp. kierujesz się jakimś przedziałem pomiędzy numerami? czemu akurat te numery a nie inne?
- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
House każdy szuka jakiegoś sposobu
Ja podobnie biorę albo początek albo koniec(jak mam możliwość) i wtedy paczkę się ogarnia-szukania algorytmu ;)Albo trzeba mieć szczęście duże a mówi się że kto nie ma szczęścia w miłości ten ma w grze 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Najgorzej, że to dopiero trzecia 30-tka w MP. Nic na razie powyżej tej kwoty nie chce wpaśćHouse pisze: ↑22 wrz 2018, 22:38ER33 ty chyba mi numerki zdrapek będzie wybierała - co kupisz dwie sztuki to jedna wygrana i straty nie masz ;D

Kiedyś już na starym forum pytałeś o technikę i sposób wybierania zdrapek. W wyborze kieruję się swoimi numerkami i nigdy nie biorę po kolei, bo w MP to rzadka rzadkość, żeby ciągiem coś siedziało

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Wczoraj w pobliskiej kolekturze została rozpracowana paczka. Niestety fotek nie mam ale paczka mega słaba. Drapał mój znajomy bezpośrednio w kolekturze - efekt żenujący 1 * 30 zł, 1* 20 zł i 6 zdrapek po 10 zł.
Ja dzisiaj z paczki, z której ów znajomy wziął 20 oraz 10 zł oraz parę pustaków wtopiłem 50 zł - tzn. drapaliśmy na pół resztę paczki.
Ta paczka miała zwrot 120 zł - to już wolę sobie linie albo krzyżówki podrapać - przynajmniej trochę zabawy jest a tutaj nuda no i kiszkowate paczki. W poprzedniej edycji miałem kilka 50-ek i kilka 100-ek, o tutaj na przykład, szedłem do kolektury - magiczna "9" - ka i po temacie
a z drugiej strony za często nie drapałem MP
Ogólnie chyba najgorsza zdrapa jak dla mnie podkreślam
na ten moment
Ja dzisiaj z paczki, z której ów znajomy wziął 20 oraz 10 zł oraz parę pustaków wtopiłem 50 zł - tzn. drapaliśmy na pół resztę paczki.
Ta paczka miała zwrot 120 zł - to już wolę sobie linie albo krzyżówki podrapać - przynajmniej trochę zabawy jest a tutaj nuda no i kiszkowate paczki. W poprzedniej edycji miałem kilka 50-ek i kilka 100-ek, o tutaj na przykład, szedłem do kolektury - magiczna "9" - ka i po temacie

Ogólnie chyba najgorsza zdrapa jak dla mnie podkreślam

- Załączniki
-
- pensja.jpg (140.5 KiB) Przejrzano 2445 razy
- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
Oj, to bardzo słabo jak w paczce z 30zł nie było nawet drugiej 30-ki tylko 3x10zł zamiast tego
to się nie opłaca rozpracowywać dalej paczki, z której się wyciągnęło 30.

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Ja kiedyś tak trafiłam w Big Cash'u
Masakra 

- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
Ogólnie jakoś sporo tych 30-ek a mało 50-ek.Pewnie w kolejnych rzutach coś się posypie.
- Ulaa02
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Nr 6 i 8 puste
- tereska1975
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja dziś kupiłam jedną sztukę pięknej zdrapeczki Mega Pensja z pięknym numerem 008 no i małpa jedna pusta straszliwie się okazała 

- Ulaa02
- Janusz kombinator
- Kontakt:
8 i 9 puste....