autor: drapekzdrapek » 14 maja 2022, 20:55
Oboków nigdy nie biorę. Często wybieram liczby do powtórki-tak było dziś. Z zestawów za najlepszy uważam 3-7-17-27-45-68 (choć nigdy na niego nie trafiłem 6/6). Lubię grać na pełne, siódemki. Nie gram online. Przed wejściem do kolektury prawie zawsze patrzę jakie były liczby w poprzednim los, ewentualnie dwa los.wprzód. Gram zwykle rano ok.8-9 i popołudniu po 14.00. Tu reguły nie ma-ale to najczęstsze pory, z wieloletnich ciekawostek to najlepsze dla mnie piątki i niedziele. Czasem jak idę po coś do żabki to zagram dodatkowo i wieczór. Np..poprzednie 5/6 to kupon popołudniowy z drobną wygraną zagrany ponownie.
No i na koniec się powtórzę: wygrana 5/6 to tylko wygrana na tzw dalszą grę, no chyba że się trafi parę razy na dzień lub przez parę dni pod rząd. Kokosów na tym nie mam, tym bardziej że gram bez stawki i mnożnika. Gram bo lubię Keno i tyle. Jak mi nie będzie szło, to też będę próbował tylko za np.4zl/Dz. Sporadycznie zagram o jakiś finansowy konkret typu 8)8 9/9- bez efektu- już nie o główną nawet chodzi tylko choćby min. 6/8, czy 7/9