Kolektura Lotto
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Kolektura Lotto
Dawno nie pisałam bo zapomniałam o tym . Oczywiście napisałam im tego maila i co? Kazali mi opisać sytuację godzinę itd ... Serio wtedy się zastanowiłam czy warto.... Firma która obraca miliardami nie może oddać 10 zł które za*bali lub ta baba. Dałam sobie spokój omijam inmedio wielkim łukiem ale z tego co wiem nie ja pierwsza. Ostatnio napisałam do nich maila z prośbą o oddanie pieniędzy na moje konto i co brak odpowiedzi. Żałosne ale czego można się spodziewać po nich 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Kiedyś pisałaś, że przyznali się do błędu i kazali iść do kolektury po odbiór tych 10 zł. Co oni nie wiedzą co piszą??? Co za dziady!Snooki pisze: ↑28 maja 2022, 23:14Dawno nie pisałam bo zapomniałam o tym . Oczywiście napisałam im tego maila i co? Kazali mi opisać sytuację godzinę itd ... Serio wtedy się zastanowiłam czy warto.... Firma która obraca miliardami nie może oddać 10 zł które za*bali lub ta baba. Dałam sobie spokój omijam inmedio wielkim łukiem ale z tego co wiem nie ja pierwsza. Ostatnio napisałam do nich maila z prośbą o oddanie pieniędzy na moje konto i co brak odpowiedzi. Żałosne ale czego można się spodziewać po nich![]()
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
No Pani która była tam stwierdziła że mi może mi oddać ale woli żeby oddała mi ta co oszukała dziwne..... O dziwo wdzoraj dostalam taki mail.ER33 pisze: ↑05 cze 2022, 3:16Kiedyś pisałaś, że przyznali się do błędu i kazali iść do kolektury po odbiór tych 10 zł. Co oni nie wiedzą co piszą??? Co za dziady!Snooki pisze: ↑28 maja 2022, 23:14Dawno nie pisałam bo zapomniałam o tym . Oczywiście napisałam im tego maila i co? Kazali mi opisać sytuację godzinę itd ... Serio wtedy się zastanowiłam czy warto.... Firma która obraca miliardami nie może oddać 10 zł które za*bali lub ta baba. Dałam sobie spokój omijam inmedio wielkim łukiem ale z tego co wiem nie ja pierwsza. Ostatnio napisałam do nich maila z prośbą o oddanie pieniędzy na moje konto i co brak odpowiedzi. Żałosne ale czego można się spodziewać po nich![]()
Szanowny Pani
w odpowiedzi na przesłaną wiadomość uprzejmie informujemy, że przepraszamy za zaistniałą sytuację i informujemy, że sprawę przekazano do Oddziału z wnioskiem o kontakt z Panią w celu ostatecznego załatwienia sprawy reklamacji.
Pani ładnie się śmieje gdy mnie widzi to jakieś głupie teksty że sprzedaje .... No cóż
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
A ja tylko dodam swoje spostrzeżenia. Ostatnio dużo punktów w mojej okolicy w których lotto jest dodatkiem do interesu, się pozamykała. Teraz to głównie punkty w galeriach lub żabki. No i kolektury lotto. A jak tam u was to wygląda?
-
- Cyc
- Kontakt:
Z tego co wiem lotto dąży do tego żeby coraz mniej było takich małych punktów, a więcej kolektur z salonami gier.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
To prawda że lotto od pazdziernika drożeje? Tak słyszałem dziś w kolekturze. Lotto 5 zł, multi 4 zł a mini 2 zł
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Tak, od jakiegoś czasu piszemy o tym na naszym czacie (na dole forum) 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
TS chyba wziął sobie głęboko do serca mój post. Kiedyś pisałem że gry liczbowe mają ten plus ze ich cena jest niska i niezmienna od dekady, natomiast zdrapki w tym czasie podrożały 10-krotnie. Jak widać TS zaczął niwelować te różnice :/
-
- Pije Vipa
- Kontakt:
Z ceną multi to gruuuuubo przesadzili.
-
- Maniak
- Kontakt:
Mogli zrobić podwyżkę max. o 1zł Mini 1.5- 2zł czyli 0.50gr / Lotto 3-5 2zł / MM 2.5 - 4 1.5zl / ciekawe co z resztą gier... pensja 5zł ???
tak mogli zrobić
mini 2zł/ lotto 4zł - 5 plus / MM 3zł-6 plus Im większa cena to będzie mniej ludzi grac i wyjdzie prawie na to samo co wcześniej.

tak mogli zrobić
mini 2zł/ lotto 4zł - 5 plus / MM 3zł-6 plus Im większa cena to będzie mniej ludzi grac i wyjdzie prawie na to samo co wcześniej.