Świąteczne odliczanie [508]

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Re: Świąteczne odliczanie [508]

Post autor: STUMPY21 » 22 lip 2022, 9:26

Jak Dolary i Diamenty wypadna z obiegu we wrzesniu to Świąteczne odliczanie wpadnie na pierwszej miejsce rankingu. Kusi mnie napisac o nową mapkę ale póki co może warto poczekać. Może przez urlopy ludzie wykupią i może wkońcu padnie główna.

Hera098
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: Hera098 » 23 lip 2022, 0:52

STUMPY21 pisze:
22 lip 2022, 9:26
Jak Dolary i Diamenty wypadna z obiegu we wrzesniu to Świąteczne odliczanie wpadnie na pierwszej miejsce rankingu. Kusi mnie napisac o nową mapkę ale póki co może warto poczekać. Może przez urlopy ludzie wykupią i może wkońcu padnie główna.
Przydalaby się w sumie nowa mapka... Paliwo drogie, a ja objeżdżam po kolei punkty z mapki i wszędzie juz nic nie ma😅 Na 18 punktów w tym miesiącu (skrupulatnie to sobie odhaczam na mapce😂) tylko w 4 były faktycznie zdrapki - Szamotuly wlkp, Czarnkowo wlkp, Mikołajki mazurskie oraz jeden punkt w Poznaniu. W sierpniu podbijam jak najwiecej punktów nad morzem, w tym okolice Pobierowa/Rewala, Kolobrzeg, Miedzyzdroje, Mielno. Co sie da, jesli gdzies cos znajde w sklepach. Mapka by to ułatwiła haha

Dodano po 7 minutach 26 sekundach:
Hera098 pisze:
23 lip 2022, 0:52
STUMPY21 pisze:
22 lip 2022, 9:26
Przydalaby się w sumie nowa mapka... Paliwo drogie, a ja objeżdżam po kolei punkty z mapki i wszędzie juz nic nie ma😅 Na 18 punktów w tym miesiącu (skrupulatnie to sobie odhaczam na mapce😂) tylko w 4 były faktycznie zdrapki - Szamotuly wlkp, Czarnkowo wlkp, Mikołajki mazurskie oraz jeden punkt w Poznaniu. W sierpniu podbijam jak najwiecej punktów nad morzem, w tym okolice Pobierowa/Rewala, Kolobrzeg, Miedzyzdroje, Mielno. Co sie da, jesli gdzies cos znajde w sklepach. Mapka by to ułatwiła haha
Tzn w miesiąc. Nie że w lipcu, tylko licząc jakoś od ok 20 czerwca gdy to zaczęłam na poważnie szukac ŚO i sie tu udzielac haha

Daffca
Cyc
Kontakt:

Post autor: Daffca » 23 lip 2022, 1:49

Poszukaj w sklepach, nie koniecznie w punktach lotto. U mnie w okolicy był 1 punkt na mapie a praktycznie w każdym sklepie ,gdzie sprzedają produkty lotto mieli resztki ŚO, średnio 7 sztuk.

Awatar użytkownika
GracekGracekx321
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: GracekGracekx321 » 23 lip 2022, 9:58

Koło siebie mam dwie Żabki w których jest Lotto, ale pracownicy nie są przeszkoleni i nie kupisz niczego. Nie i ch*j. Kierownikowi nie opłaca się wysyłać pracowników na szkolenie, bo ma przemiał ludzi i szybciej porzucają pracę niż się wyszkolą. Koło kościoła starsza kobieta prowadzi punkt Lotto, łącznie z handlem zniczami i sztucznymi kwiatami. Kompletnie nie ogarnia ocb z tymi zdrapkami, denerwuje się i ewidentnie nawet nie ma ochoty przyswoić wiedzy. Albo bierzesz to co ma koło kasy w reklamówce (czyli jakieś śmietniki typu zdrapki po 1zł), albo wychodzisz bez niczego, bo pani nie ma siły i ochoty szukać na zapleczu, bolą ją plecy i wogóle to nie ma ze sobą okularów. :lol:

I w takim punkcie może sobie leżeć ten milion złotych :D

Hera098
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: Hera098 » 23 lip 2022, 10:28

GracekGracekx321 pisze:
23 lip 2022, 9:58
Koło siebie mam dwie Żabki w których jest Lotto, ale pracownicy nie są przeszkoleni i nie kupisz niczego. Nie i ch*j. Kierownikowi nie opłaca się wysyłać pracowników na szkolenie, bo ma przemiał ludzi i szybciej porzucają pracę niż się wyszkolą. Koło kościoła starsza kobieta prowadzi punkt Lotto, łącznie z handlem zniczami i sztucznymi kwiatami. Kompletnie nie ogarnia ocb z tymi zdrapkami, denerwuje się i ewidentnie nawet nie ma ochoty przyswoić wiedzy. Albo bierzesz to co ma koło kasy w reklamówce (czyli jakieś śmietniki typu zdrapki po 1zł), albo wychodzisz bez niczego, bo pani nie ma siły i ochoty szukać na zapleczu, bolą ją plecy i wogóle to nie ma ze sobą okularów. :lol:

I w takim punkcie może sobie leżeć ten milion złotych :D
Ja zawsze proszę o wykaz stanu losów jaki mają, to działa😊 Pracowalam na lotku wiec tłumaczę im jak to sie robi, a to prościzna. Po prostu ma kliknąć na maszynie "stan losów", potem wyszukac nr 508 lub wydrukowac Ci stan i sobie poszukasz sam... Jak bedzie numeracja np 480, 507, 530, no to pomiędzy nimi nie ma 508 więc nie mają ŚO. Uratowalo mnie to w jednym punkcie, gdzie babska zarzekaly sie, że ni ch*ha nie mają ŚO, poprosilam o skan, a tam wyszlo że mają 8 zdrapek... i to jak otworzyly szuflade to bylo w szufladzie... nie na zapleczu... także sami widzicie. Niektórym po prostu nie chce sie dupy ruszyć. Ale jak słyszą o skanie losów, to zaraz sie strachliwi robią, bo myślą że jestem od totalizatora🤣😂 póki sie nie zapytaja to nie wyprowadzam ich z błędu hahaha

Awatar użytkownika
Snooki
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: Snooki » 23 lip 2022, 10:39

Ja dziś robiłam zakupy w pss Społem i jak nigdy nie mieli ŚO tak teraz leży cała paczka 123602 wzięłam jedną dostałam nr 10 w domu zdrapie.

michal1080
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: michal1080 » 23 lip 2022, 11:16

Hera098 pisze:
23 lip 2022, 1:00
W sierpniu podbijam jak najwiecej punktów nad morzem, w tym okolice Pobierowa/Rewala, Kolobrzeg, Miedzyzdroje, Mielno. Co sie da, jesli gdzies cos znajde w sklepach. Mapka by to ułatwiła haha
Napisz do mnie na PW kilka dni przed wyjazdem. Sprawdzę dla Ciebie Kołobrzeg (mogę też Ustronie Morskie, Będzino, Slowienkowo, Tymien, Mścice) i podam kolektury, bo w wakcje jestem tam w każdy weekend i mogę przejrzeć. W Pobierowie, Rewalu, Mielnie, ale też i Trzęsaczu i Pustkowie ŚO już nie ma w ogóle. Sprawdzałem.

Awatar użytkownika
Snooki
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: Snooki » 23 lip 2022, 11:46

Na szczęście wpadł zwrot. Kupiona druga w innej kolekturze paczka 123605 nr 4 i wszystko wróciło do normy bo pustak

Hera098
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: Hera098 » 23 lip 2022, 14:17

Snooki pisze:
23 lip 2022, 11:46
Na szczęście wpadł zwrot. Kupiona druga w innej kolekturze paczka 123605 nr 4 i wszystko wróciło do normy bo pustak
Jak nie kupisz całej paczki to ciężko trafić jakiś zwrot :c

Dodano po 32 sekundach:
michal1080 pisze:
23 lip 2022, 11:16
Hera098 pisze:
23 lip 2022, 1:00
W sierpniu podbijam jak najwiecej punktów nad morzem, w tym okolice Pobierowa/Rewala, Kolobrzeg, Miedzyzdroje, Mielno. Co sie da, jesli gdzies cos znajde w sklepach. Mapka by to ułatwiła haha
Napisz do mnie na PW kilka dni przed wyjazdem. Sprawdzę dla Ciebie Kołobrzeg (mogę też Ustronie Morskie, Będzino, Slowienkowo, Tymien, Mścice) i podam kolektury, bo w wakcje jestem tam w każdy weekend i mogę przejrzeć. W Pobierowie, Rewalu, Mielnie, ale też i Trzęsaczu i Pustkowie ŚO już nie ma w ogóle. Sprawdzałem.
Ooo, mega mega dzięki ! A co z Wrocławiem? Bo też będę tam jechala😁😁

Awatar użytkownika
Zefirek
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: Zefirek » 23 lip 2022, 15:46

Czy na portalu jaka zdrapka są dokładne dane o ilości zdrapek jakie pozostały ?
Krakuska - świruska :D

ODPOWIEDZ