skończyłam trzecią paczkę 118528 i tez zwrot 150zł

JestemHera098 pisze: ↑21 sie 2022, 16:28A jest tu ta osoba z Poznania? Mogłaby mi podać tutaj lub na priv gdzie wykupiła juz wszystko?ja jej podpowiem, że wykupilam punkty z mapki na Startowa 1 oraz Swoboda 21. Szukalam tez punktu na Dąbrowskiego 10, ale nic nie znalazłam a obeszłam dwie Żabki. Punkt zaznaczony tak, że nie wiadomo gdzie szukać. Pozdrawiam osobe z Poznania!
Kiedy pierwszy raz przeczytałam ten post, muszę przyznać, prychnęłam...Kaszmirek pisze: ↑12 sie 2022, 9:39Ja to zaczynam trochę myśleć, ze główna jest w śmietniku. Ostatnio przed wyrzuceniem przeglądałam wydrapane ŚO i często nie drapałam numeru 8. Jakoś mój mózg omijał to pole a zdrapkę odkładałam jako pustą. Mimo to drapie nadal bo tak się wkręciłam w te choinkę że głowa mała![]()
ja też.. drapałam 3 paczki i też przy paru sztukach widziałam, że zapomniało mi sie o paru okienkach..bazylia pisze: ↑22 sie 2022, 15:03Kiedy pierwszy raz przeczytałam ten post, muszę przyznać, prychnęłam...Kaszmirek pisze: ↑12 sie 2022, 9:39Ja to zaczynam trochę myśleć, ze główna jest w śmietniku. Ostatnio przed wyrzuceniem przeglądałam wydrapane ŚO i często nie drapałam numeru 8. Jakoś mój mózg omijał to pole a zdrapkę odkładałam jako pustą. Mimo to drapie nadal bo tak się wkręciłam w te choinkę że głowa mała![]()
później kupiłam albo paczkę albo sporo w jednym punkcie i sobie drapałam w parku, to co wygrałam wypłaciłam. Pustaki sprawdziłam raz jeszcze w domu i... okazało się, że również zostawiłam na chyba 3
niewydrapane okienka... Nic nie straciłam, bo zawsze sprawdzam Nr 24. To jednak faktycznie może znaczyć, że milion dawno wylądował w koszu
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 16 gości